Довиждане пигментни петна! - Spring Lady

Spring Lady

Довиждане пигментни петна!

Винаги съм смятала, че грижата за кожата на лицето ми е от първостепенно значение за успешното общуване с хората. Защото хубавият външен вид, поддържаната кожа и красивата усмивка са първите неща, които се забелязват при комуникацията, независисимо от какъв пол е събеседникът ми. А моята максима е, че всяка жена трябва да харесва себе си, така както природата я е създала и единствено да се стреми да подобри и подчерате положителните си черти и естествения си чар. Затова не харесвам прекалено агресивните процедури, препарати и прекалено много-то грим.

Напоследък възпитах у себе си навик, който се фокусира върху това да харесвам луничките и леките си бръчици около очите, символ на хиляди усмивки. Явно обаче слънцето с всяка изминала година става все по-агресивно и незавсисимо от слънцезащитата, която нанасям, любимите ми лунички станаха много явно изразени и не особенно симпатични. Затова започнах да използвам и продукти с естествени съставки, които нежно да изсветляват и разхубавяват кожата ми.

Днес ви представям два нови продукта на корейската марка JOWAE, които са без парабени, без феноксиетанол, без минерални масла, без съставки с животински произход, без силикон и без синтетични оцветители. Става въпрос за дневният и нощният подмладяващ концентрат против пигментни петна.

И двата продукта съдържат антиоксидант Лумифенол и Витамин B. Разликата е, че основната съставка в дневния вариант е бял чай, който възвръща сиянието и младостта на кожата, а нощният продукт е с екстракт от ферментирал черен чай, който извежда токсините, за да се събудя озарена и подмладена на сутринта.

Използвам тези концентрати сутрин и вечер, след като добре съм почистила кожата на лицето си и преди да нанеса крем за лице. Определено много ми допада леката текстура и очарователния, нежен аромат и на двата продукта.

Препоръчвам тези продукти на всички жени, които искат мигновенна хидратация, по-гладка кожа и по-чисто и сияйно лице без пигментации.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]