5 козметични находки през месец май - Spring Lady

Spring Lady

5 козметични находки през месец май

Днес реших да споделя с вас кои са моите козметични находки в края на този толкова променлив месец май. Подбрала съм една прекрасна маска за лице, серум (защото обожавам серуми) J, грим, бронзираща пудра, един аромат за нас дамите и един много свеж и емблематичен – за него.

  1. Уплътняваща хидратираща маска за лице на корейската марка JOWAE, която ползвам веднъж седмично в продължение на няколко месеца. Гелообразната й текстура е много лека, което я прави подходяща и за по-честа употреба. Като цяло аз нанасям маска на лицето си по два пъти в седмицата, като редувам – единият път е по-плътна и богата на съставки, а за втория избирам по-нежна консистенция като тази на JOWAE. Маската, както и всички продукти на марката, е с много нежен, флорален аромат, който смятам, че ще допадне на всяка една от вас. Основните й 4 съставки са антиоксидант лумифенол, цвят от сакура, екстракт от сладък бадем и ленено семе.

2. Новото попълнения в серията ANEW на Avon, серум с Vitamin C. Този продукт е с много плътна текстура и трябва да внимавате какво количество нанасяте върху лицето си. Препоръчвам ви да е много мъничко. Първоначално серумът оставя усещане за лепкавост върху кожата, което обаче много бързо се абсорбира и лицето засиява. Използвам минимално количество, което нанасям сутрин и вечер преди крема за лице.

3. FEVER е най-новият аромат на JIMMY CHOO, а представянето му съвпадна и с новината, че продуктите на марката вече ще се продават в Beauty Zone & Douglas. FEVER е Eau de parfum и се отличава с много наситен, женствен, пристрастяващ, сладък аромат.

 

4. THE MOVE на Mercedes-Benz, един много младежки и свеж аромат, предназначен за предтавителите от мъжкия пол между 20 и 34 години, които живеят съвременен начин на живот и са на ти с всички нови технологии, използват хаштагове и нямат търпение да споделят всичко, което им се случва с приятелите си в социалните мрежи. #MBTHEMOVE

5. Грим колекцията на Aladdin на M•A•C. За да отпразнува филма на Disney Aladdin, M•A•C лансира специално издание , лимитирана колекция, вдъхновена изцяло от класиката на Disney. А нюансите за устни, скули и очи са вдъхновени от прекрасната Jasmine. Нюансите са наситени, а опаковките впечатляващи! Тази прекрасна нова колаборация подчертава силата и красотата на Jasmine.

    

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]