COACH FLORAL BLUSH - Spring Lady

Spring Lady

COACH FLORAL BLUSH

Coach Floral Blush е вдъхновен от Чаената роза, емблематичен за Coach мотив и символ на дръзкия и чувствен стил на жената Coach. Като почит към Американския начин на живот, това иконично цвете също говори за романтично приключение и внушава, че всичко е възможно. Плодово-флорален аромат, който се разтваря с искрящите нотки на Годжи бери и грейпфрут. Сърдечните нотки разкриват уханието на кадифен букет от ароматни божури и полъх от свеж прасковен цвят преди да се потопи в базата от деликатна бяла дървесина и чувствени мускуси.

НОТКИТЕ

Връхни нотки: Годжи бери, грейпфрут

Сърдечни нотки: Божур, прасковен цвят

Базови нотки: Бяла дървесина, мускуси

ФЛАКОНЪТ

Декорирана с висулка с формата на Чаена роза, овалният флакон на Coach Floral отдава почит на емблематичния дизайн, вдъхновил парфюма и на иконичните кодове на Coach. Характерната форма на спрей-капачето препраща към оригиналната закопчалка със завъртане, която първо се появява върху чантите Coach през 1954 г. Логото на Coach, изобразяващо кон и карета, символ на богатата история и майсторство на бранда, е релефно гравирано върху стъклото. Завършващ акцент е висулката в сребристо, която може да се види върху всяка от чантите Coach от 1970 година насам. Преливащият в тъмночервено градиент върху флакона създава вибриращ „блъш“ ефект.

Снимки: Coach

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]