Всяка жена може да засияе с ултразвук - Spring Lady

Spring Lady

Всяка жена може да засияе с ултразвук

Гладката и красива кожа е визитната картичка на всеки човек. За жалост годините, стресът и нездравословния начин на живот не прощават на никого. Организмът ни започва все по-активно да губи колаген и с течение на времето се появяват и първите издайници на възрастта – повяхнала, дехидратирана кожа, изморен вид, бръчки, отпускане на контура. А ние все по-често започваме да търсим ефективни решения, които да ни помогнат срещу стареенето.

За мое огромно щастие съвременната наука е стигнала далеч и всяка година се появяват нови процедури за хидратация и подмладяване на лицето. Именно за една такава ще ви разкажа в този пост. Става въпрос за изключително приятната, хидратираща процедура с ултразвук и колагенова ампула, която предлагат в Derma-Act.

Терапията стартира с почистване и деликатен пилинг, който е много лек и не налага сезонни ограничения. Върху кожата на лицето се нанася микс от добре подбрани киселини, който премахва мъртвите клетки, стимулира регенерирането на кожата и помага на продуктите, които ще бъдат нанесени след това, да се усвояват по-добре.

След пилинга следва същинската хидратация. С приятни масажни движения се нанася ампула с колаген и хиалурон. Тя хидратира, овлажнява и освежава кожата, а най-хубавото й действие е, че стимулира синтеза на нов колаген.

 

След като цялото количество от нея се абсорбира добре, се нанася ревитализираща маска, върху която се въздейства с ултразвуков накрайник за по-доброто й абсорбиране. Ултразвукът помага за вкарването в дълбочина на активните съставки от ампулата и маската, за да се задържат за по-дълго време. Процедурата е препоръчително да се прави след почистване на лице и е много добра последваща терапия след аква пилинг например.

  

Веднага след нея кожата на лицето ми изглеждаше сочна, свежа, отпочинала и с уеднаквен тен.

Терапията е кратка, само около 30 минути, резултатът е мигновен и е подходяща за мъже и за жени от всяка възраст. Ефектът при мен беше страхотен и се запази за около седмица. Кожата ми буквално „светна“ и изглеждаше много хидратирана. Това при различните хора е строго индивидуално и зависи от състоянието на кожата преди процедурата. Ако е твърде дехидратирана ефектът е по-кратък, ако е в добро състояние – е по-дълъг.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]