Да преборим целулита отвътре навън - Spring Lady

Spring Lady

Да преборим целулита отвътре навън

Студените есенни и зимни дни подтикват много от нас да си останем на топло вкъщи. Лошото време често ни възпрепятства да отидем на тренировка, изправени пред изкушението да гледаме филм, гушнати на топло с чаша червено вино или горещ шоколад. Тепърва предстоят последиците от коледните и великденските празници. Докато се усетим, отново ще стане време за летните къси панталонки в дъното на гардероба и ефирните рокли с прилепнали талии, а целулитът ще наднича издайнически по крака, дупета, талия и ръце. Отново ще се хвърлим панически в строги диети, тренировки, масажи и процедури с надеждата да се сдобием с желаното лятно тяло само за 2 седмици. Целулитът обаче, за разлика от нас, по отношение на диетите и тренировките, е постоянен и упорит и не знае ни студ, ни мързел, ни лято, ни зима…

Целулитът може да се появи независимо от възрастта и фигурата ни. А той е още по-упорит при много слаби момичета, както е при мен, защото не се дължи на наднормено тегло. Аз лично не го забелязвам толкова през лятото, защото хубавият тен го скрива добре. Но през зимата, когато кожата ми избелее е видим и видът му определено не ми харесва. За да имам хубава и по-гладка кожа в ранна пролет, обичам да се боря с целулита предимно през студените месеци.

Изпробвала съм какво ли не в борбата с него – масажи, апаратни процедури, козметични средства и единственото, което ми е помагало са терапии, които стимулират лимфната системата + тренировки, които често имат същия ефект. Всъщност деформирането на кожата често е свързано с нарушена функция именно на лимфната система и забавено движение на лимфната течност. Когато лимфата не циркулира нормално, а лимфната система не е в състояние да дренира излишните течности и токсини, те се натрупват в подкожната тъкан и водят до развитие на целулит.

За щастие открих начин да се справя с него отвътре по натурален начин с помощта на експресната билкова антицелулитна програма Cellulite Control на Nature’s Way.

Програмата съдържаща екстракти от готу кола, бодлив залист и див кестен. Необходим е прием на само една капсула от всеки от тях сутрин и вечер, с което по естествен начин се подпомага дренажната функция на лимфната система, отстраняват се излишните течности и токсини от подкожните тъкани, укрепват се кръвоносните съдове, подобрява се кръвообращението, включително в областите с най-много целулит.

Освен това се възпрепятства отлагането на мазнини в хиподермата, стимулира се естественото производство на колаген, а всичко това допринася за поддържане на здрава, гладка и еластична кожа.

Готу кола е билка, която расте в Индия, Югоизточна Азия и Африка. Полезните части на растението са листата и стеблата, които се използват както като храна, така и като лекарство. Като част от семейството на магданоза, готу кола може да има същите готварски приложения. В Индия се приема като алтернатива на китайския женшен, а в Аюрведа се счита за силно духовна и подмладяваща билка. Има изключително богат хранителен състав, включително калций, магнезий, натрий, сапонинови гликозиди, натрий, танинова киселина, гликозиди със силно противовъзпалително действие и др.

Екстрактът от готу кола в продукта на Nature’s Way е източник на специални вещества, стимулиращи производството на колаген и еластин, необходими за поддържане на стените на кръвоносните съдове. Намалява подуването и отоците, и подобряване притока на кръв.

Тази билка подпомага нормалното кръвообращение, спомага за пречистването на кръвта и укрепването на кръвоносните съдове.

Бодливият залист е много мощен диуретик. Намалява задържането на течности и остатъци от мастен разпад под кожата, а освен това има и антиоксидантно действие. Също помага за поддържането на по-високи нива на хиалуроновата киселина и поддържа съединителната тъкан на кожата хидратирана, което спира хидрофобните мастни молекули за проникват в нея и да образуват целулит. Облекчава уморените крака и намалява риска от образуването на отоци.

Екстрактът от семена на див кестен е естествен продукт срещу отоци на крайниците и задържане на вода. Антиоксидант, който има диуретични свойства и допринася за нормалното състояние на вените и капилярите. Подпомага правилната функция на кръвния поток от крайниците към сърцето, което видимо намалява целулита, стяга, подмладява и уплътнява кожата.

И ако това лято не сте успели да се „сдобиете“ с мечтаното бикини тяло, ще ви успокоя. С тази антицелулитна програма имате достатъчно време да го направите трайно и най-вече здравословно!

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]