С тази хранителна добавка съм по-креативна и енергична - Spring Lady

Spring Lady

С тази хранителна добавка съм по-креативна и енергична

Споделяла съм ви много пъти, че не ям месо изобщо, а млечни и рибни храни консумирам сравнително рядко. Съвсем логично е с този начин на хранене организмът ми да изпитва недостиг от супер полезните Омега 3 мастни киселини, които се съдържат точно в тези продукти. След като веднъж бях прочела, че те са жизнено важни за здравето и ако не ги приемам с храната е хубаво да ги приемам като хранителна добавка, започнах да експериментирам. Първо ленено масло, после смених с рибено, докато не открих маслото от антарктически крил.

От малко повече от година имам взаимоотношения с него като източник на Омега 3 и трябва да си призная, че това е най-любимата ми хранителна добавка. Взимам крилът с мен навсякъде където пътувам, защото се чувствам изключително енергична, спокойна и търпелива, когато го пия. Съсредоточавам се много по-лесно и съм значително по-креативна в работата си. Причината е в полезното действие, което има маслото върху сърцето и мозъка, а когато е в комбинация с витамин B1, благоприятства и нервната система.

Всъщност, аз вече съм ви разказвала подробно за полезните му свойства в статията ми КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МАСЛОТО ОТ АНТАРКТИЧЕСКИ КРИЛ И ЗАЩО Е ДОБРЕ ДА ГО ПРИЕМАМЕ. Ето защо днес ще наблегна на конкретен продукт, който предпочитам пред другите източници на Омега 3 и ще ви споделя причините, заради които съм се спряла именно на него.

Това е Допелхерц® систем Антарктически крил. Защо го предпочитам?

За разликата от другите Омега 3 мастни киселини, антарктическият крил е богат на астаксантин, един от най-мощните антиоксиданти!

Астаксантинът придава характерния червено-оранжев цвят на маслото от крил. Спомага за повишаване на ефективността му като здравословна добавка и го предпазва от окисляване. С други думи, нищо повече не е необходимо за поддържане на дългосрочната му стабилност.

Предлага се в комбинация с калций, витамин D и витамин B1

Освен от Омега 3 мастни киселини, сърдечно съдовата и нервната ни система се нуждаят и от тези витамини и минерали, които невинаги приемаме в достатъчни количества с храната. Ето защо за по-голяма ефективност, Doppelherz са ги добавили в състава на маслото от крил.

Крилът е един от най-чистите източници на морски Омега-3 на пазара днес

Това е така, защото крилът живее в най-чистите океански води на Света – тези около Антарктика, където замърсяванията са минимални. Също така това скаридоподобно се храни  с водорасли и фитопланктон, заради което не съдържа токсини и има рядка естествена чистота за разлика от рибата.

При добивът му се използва специална патентована технология, която осигурява максимална чистота  на извлеченото масло

Това е любимата ми част! Doppelherz е марка на немската компания Куайсер Фарма, която винаги съм харесвала заради качествените продукти, които предлага, отличната репутация и спазването на всички еко и законови изисквания при добив на суровини и производство на добавки. Това е компания, която непрекъснато работи в посока намаляване на вредните емисии, които се отделят при производствените и транспортните процеси и намалява непрекъснато съдържанието на пластмаса в опаковките си. Освен това, наскоро научих, че при производството на Doppelherz се използва само 100% екологично чиста електроенергия от водата, вятъра и слънцето! Прекрасно, нали?

Тази еко насоченост на компанията важи с пълна сила и при производството на крил. Това е много специфичен и чувствителен продукт и част от предизвикателството при добива му се крие във факта, че някои от съставките са изключително лесно разградими. А тяхната загуба води до понижаване на качеството на извлеченото масло. Затова уловът се обработва незабавно, директно на кораба и се получава продукт с най-високо качество и максимално запазени биологични свойства. Освен това се осъществява по най-новата екологосъобразна технологията ECO Harvesting, при която се използва специален механизъм, който отделя нежелания улов (всичко друго, което не е крил) и го освобождава. С други думи, Допелхерц® систем Антарктически крил се добива с най-модерната технология, за да се гарантира, че се събира само крил, а всички други морски организми остават невредими.

Оставям ви линк към продукта, сигурна съм, че ще останете доволни от приема му!

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]