Къса бяла рокля през зимата? Категорично ДА! - Spring Lady

Spring Lady

Къса бяла рокля през зимата? Категорично ДА!

Късата бяла рокля е онази дреха в гардероба, около която винаги витаят много предразсъдъци. „Прави ли ме да изглеждам по-пълна?“, „Мога ли да я нося и в студените сезони, а не само в топлите?“, „Няма ли да се цапа много през зимата?“ и други подобни. Аз ви съветвам да бъдете смели и въпреки, че бялото не е типичен цвят за студения сезон, да заложите именно на него. Както направих аз с тази къса, но плътна бяла рокля от Zara.

Моделът е клоширан, с дълъг ръкав, по който има черни контрастни елементни. Роклята е плътна и ще си я нося с удоволствие през есента и зимата. Избрах да я съчетая с любимото ми черно кожено яке и смятам, че се получи прекрасна комбинация. Хубавото е, че бялото е цветът, който си отива с абсолютно всички останали цветове, а тази рокля се комбинира еднакво добре както със спортни обувки, така и с ботуши, много актуалните кубинки, боти с висок ток и чизми.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Tози сезон ще носим много леопард

Плюшените Teddy Bear палта са абсолютен must have за тази зима

Добре дошли в настоящето.

Не са ми нужни розови очила, вече има JOY by Dior

Полата от деним и 27 начина как да я носим

10 начина на комбинираме пола с кецове

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]