Любимите ми BEAUTY продукти за месец май - Spring Lady

Spring Lady

Любимите ми BEAUTY продукти за месец май

Не познавам нито една жена, която да не обича качествените продукти за красота. Аз също не правя изключение. Признавам, че вкъщи имам тонове козметика и обожавам да тествам нови и нови неща, затова с най-голямо удоволствие ви представям моята селекция за месец май.

 

КОСА

 

Обновената био серия AURA BOTANICA на KERASTASE.

Когато преди малко повече от година KERASTASE лансираха AURA BOTANICA, признавам, бях очарована, не съм използвала нищо по-добро за косата си. Тази пролет серията е обогатена с шампоан и балсам за суха, безжизнена коса и спрей за обем. За мен е удоволствие да ви разажа малко повече за стъпките при използването на тези продукти:

  1. BAIN MICELLAIRE RICHE – Ароматна вана (шампоан) за коса, на която й липсва жизненост. Този продукт е истинска терапия за сетивата ми. Ухае на масло от сладък портокал в съчетание със самоанско кокосово масло и мароканско арганово масло. След като се отмие, косата остава леко твърда, което първоначално доста ме узадъчи, но всичко си дойде на мястото след нансянето на втората стъпка – балсамът.
  2. Балсамът за изтощена коса SOIN FONDAMENTAL е задължителната втора стъпка след шампоана AURA BOTANICA. Този продукт е по-силен от стандартните балсами, но е по-слаб от маска. Косата ми стана по-бляскава и жизнена още след първата му употреба. Натуралните съставки, допълнени със самоанско кокосово масло и мароканско арганово масло, правят аромата на продукта неповторимо приятен.
  3. EAU DE VAGUES – Спрей за обем за тънка коса, на която й липсва жизненост. Продуктът е с 99% натурален произход на съставките и е обогатен с екстракт от мексиканско алое и парагвайска захар. Нанася се на вече измитата и хидратирана коса, без да се отмива.

 

ПАРФЮМ

 

Без никакво съмнение един от ароматите, които ще използвам през  топлия сезон е BOUCHERON QUATRE EN ROSE.

Ухае на лято, градина, цветя, свежест, а най-хубавото е, че провокира в приятелите ми въпроса: „Ох, много хубав парфюм! Какъв е Блага?“ 🙂

 

ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА

 

Обожавам тези три продукта на SMASHBOX:

  1. База, нанасяща се преди фон дьо тен.
  2. База, която слагам на очите преди сенки, за да са по-дълготрайни.
  3. Палитра със сенки.

Червилото MY ROUGE G на GUERLAIN е другото име на лукса. Всяка дама може да си избере различен по дизайн флакон, а след това да добавя към него само пълнители с нюансите, които й харесват. Моят избор е номер 26, класическо червено в комбинация с невероятно стилният флакон с бял мрамор.

 

BEAUTY продукти за красивото ми лице

Съблазняващ, непорочен и много цветен – новият Coach Floral

10 начина да комбинираме пола с кецове

Белият храм в Тайланд – сякаш излязъл от приказката за замръзналото кралство

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]