Моят телефон е моята банка - Spring Lady

Spring Lady

Моят телефон е моята банка

Когато преди почти 3 години реших, че е време да започна да работя за себе си, не си давах сметка за плюсовете и минусите от това. Водеше ме желанието сама да определям работното си време, ангажиментите си, да реализирам творческите си идеи и проектите, които лично аз харесвам, да пътувам повече и да се чувствам свободна.

Истината е, че да се работи home office има доста предимства и мисля, че много от вас успяха да ги усетят през тази година. Действа ми някак успокояващо и дори вдъхновяващо, особено за творческа професия като моята, да знам, че мога да грабна мобилния си телефон и лаптопа си и да работя от Гърция, от някоя пейка в парка, от плажа, от любимото си кафе или от всяка точка на света.

Е, има и своите недостатъци, които за мен се свеждат до непостоянството в доходите и необходимостта да управлявам фирмените и личните си финанси сама. Това за мен беше трудно, особено, когато се намирах извън София. Все ми се налагаше да търся работещ клон на банка, за да правя преводи или пункт за комунални сметки, за да ги платя. Тогава след съвет от сестра ми, започнах да използвам Моята Fibank и да банкирам дистанционно през лаптопа си, без да ми се налага да ходя до някой клон и без да се съобразявам с почивни дни и работно време.

Малко след това инсталирах и My Fibank на телефона си – мобилно приложение на банката, което още повече улесни живота ми. Вече дори не ми се налага да използвам лаптопа си за тези операции. Мобилният ми телефон се превърна в моята банка. Правя всичките си трансакции през него. Извършвам преводи към мои контрагенти в реално време, а таксите за това са значително по-ниски в сравнение с тези в клона на банката. Следя за постъпили средства от клиенти. Плащам всичките си комунални сметки, включително домейна и хостинга на блога си, без да ми се налага да ходя на гише и да чакам на опашки.

А ето и коя опция наистина ми допада. Сигурна съм, че ви се е случвало поне веднъж да не можете да откриете дебитната или кредитната си карта? На мен често ми се случва. В тези ситуации My Fibank дава опция за замразяване на картата, без да бъде блокирана. Ако я открием в някой затънтен джоб или бъде намерена по друг начин картата се размразява. Ако пък е загубена или открадната, можем да я блокираме отново през мобилното приложение.

И въпреки, че заради коронавируса в момента не пътувам толкова често, продължавам да използвам My Fibank за всичко това. Лесно е, удобно, безопасно, намалява риска от заразяване и ми помага по-лесно да се справям с предизвикателствата, които ни отправя духът на това време.

Поводът да ви разказвам за всички тези предимства на мобилното приложение е една прекрасна кампания с много награди, която тече в момента. Ако до 31.12.2020 г. включително, регистрирате мобилното си устройство в My Fibank автоматично ще участвате в томбола, от която 10  човека ще спечелят солидни ваучери за пазаруване в “Техномаркет“:

  • 5 броя от ваучерите са на стойност 1 000 лв. всеки

и

  • 5 броя от ваучерите са на стойност 500 лв. всеки.

Освен това всеки участник в кампанията, ще получи възстановяване на заплатените от него месечни такси за обслужване на един банков продукт за съответните месеци. Повече информация за кампанията, както и подробните условия за участие в томболата можете да откриете ТУК.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]