Какво да подарите за Свети Валентин? - Spring Lady

Spring Lady

Какво да подарите за Свети Валентин?

След година като 2020-а се научихме, че не трябва да чакаме конкретен повод, за да ни е специално, да облечем новите си дрехи, да си обърнем внимание и да се почувстваме красиви. Въпреки това празничното настроение около Свети Валентин и Трифон Зарезан е някак заразно. Независимо кой от двата празника сте избрали да почетете, е страхотно наоколо да има позитивна енергия, усмивки и хора, които бързат да се приберат вкъщи, за да си кажат наздраве с най-скъпите на сърцето им хора.

Ако обаче сте човек с дълга връзка, вероятно сте напълно изчерпани за подаръци за Свети Валентин не толкова финансово, колкото идейно. Този празник е всяка година, а подаряването на едни и същи неща е, меко казано, неприемливо. И ако романтичните подаръци и изненади наистина не ви идват с лекота, на помощ идвам аз с няколко стойностни идеи за празника, които ще се харесат на всеки.

Медальон, кюлче или монета от благороден метал

Ако изберете такъв подарък за половинката си, ще заложите на качество и стойност, които ще се запазят във времето. Няма човек (и мъж и жена), който да не се трогне от такъв тип подарък, повярвайте ми. Освен, че са изключително красиви и перфектно изработени, често се произвеждат в лимитирани серии, което ги прави по някакъв начин екслузивни. Могат да бъдат намерени на много места и изборът е голям, но по мои наблюдения най-красивите и най-качествено изработените са във Fibank. Продуктите там са и swiss made, което е още един гарант за качество. Затова ви споделям и няколко конкретни продукта, които привлякоха вниманието ми:

Кюлче – медальон във формата на сърце

Едва ли има по-тематичен подарък за празника, който да покаже на любимата ви жена колко я обичате и цените. Медальоните са произведени по поръчка на Fibank от швейцарската рафинерия „ПАМП“ и са опаковани в сертификатна опаковка и в луксозна кутия на банката. Към всеки от тях има и верижка, за да може и да се носи. Вариантите са в злато и сребро в проби 999,9/1000, а дизайните са 2:

 „Сърце – вълни“

и „Сърце в сърце“ в злато

и сребро

Ако бъдещият притежател на Свети Валентинския подарък е мъж, ви препоръчвам да погледнете изящно изработените кюлчета от благородни метали, които предлага банката. Вариантите са няколко и отново се предлагат в злато и сребро – можете да ги разгледате ТУК. Лично на мен най-много ми допада златно кюлче-медальон „Водна лилия“

както и сребърния му вариант:

Няма как да пропусна и Сребърната цветна монета за влюбени “Свети Валентин”, която е удачен тематичен подарък и за двата пола. Изработена е от най-висока проба сребро в Новозеландския монетен двор и има нумизматична стойност.

Независимо какъв е подаръкът, обаче, две неща са особено важни – опаковката и личният елемент, независимо дали става въпрос за картичка или лично гравирано послание, много е важно да покажете, че подаръкът е избран специално и само за човека, когото обичате.

Ето още няколко идеи от мен:

Парфюм.

Абсолютна класика на Свети Валентин. Този подарък никога не може да е грешка. Особено, когато говорим за деня на влюбените. Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на някой от най-актуалните аромати в момента.

Бутилка вино

Естествено! Нека да е скъпо, нека е в красива бутилка, нека е с панделка!

Пътуване

Независимо дали ще изберете дестинация в или извън България, пътуването е чудесен начин да покажете любовтта си към човека до вас извън рутината на ежедневието.

И за финал ще ви кажа, че Свети Валентин е чудесен ден да обърнете внимание както на себе си, така и на човека до вас. Винаги е хубаво, когато има подаръци, а внимателните жестове се помнят дълго!

Ако се чудите какво не е подходящо да подаряваме на Свети Валентин, можете да погледнете статията ми по темата.

Какво да НЕ подарявате за Свети Валентин?

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]