д-р Снежана Атанасова създаде бюти платформа за красота и здраве - Spring Lady

Spring Lady

д-р Снежана Атанасова създаде бюти платформа за красота и здраве

Групата в социалната мрежа Инстаграм е място, където д-р Снежана Атанасова споделя интересни факти свързани с естетичната и клинична дерматология. Тя е в постоянен контакт с последователите си и се старае да обсъжда теми, които са интересни и полезни за тях. Подготвя материалите си сама и ги представя на достъпен език.

Информацията, която споделя в платформата е придобила благодарение на дългогодшния си опит като специалист и също от посещения и участия с доклади на ежегодните семинари по цял свят, които тя не пропуска.

Atadermabeautyinfo вече има над 1200 последователи, които се увеличавт с всеки изминал ден. Може да се каже, че това е единствената в България професионална платформа, водена от дерматолог и то на два езика – български и английски.

Д-р Атансова решава да я създаде, за да могат пациентите да са по-информирани, да знаят как по-успешно да поддържат своята кожа и да не обострят вече съществуващи проблеми.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]