Serpent Boheme, Змия Бохем - Spring Lady

Spring Lady

Serpent Boheme, Змия Бохем

Годината е 1888 и Фредерик Бушрон се готви да поеме на пътуване в търсене на редките скъпоценни камъни, в основата на славата на Къщата, която е основал 30 години по-рано. Вечерта преди да замине, той поднася на любимата си, съпругата му Габриел, много специален подарък, пълен със символизъм: пищно колие, представляващо змия, обсипана с диаманти. Той „заръчал“ на животното защитник да държи Габриел под зоркия си поглед, докато той е далеч.

Фредерик Бушрон почерпил вдъхновение от свободния и уверен характер на жена си и създал дръзко бижу за нея. Изключително модерно за времето си, като защѝтен талисман и символ на вечната любов, защото според него:

“Неспирното „прераждане“ на змията, която сменя кожата си, е като всяко ново обещание за щастие.”

Това колие змия на Фредерик Бушрон вдъхновява Къщата да създаде колекцията Serpent Bohème (Серпан Боем или Змия Бохем). Колекция за свободните и уверени жени, точно такива като Габриел Бушрон.

Черпещ вдъхновение от тази култова бижутерийна колекция, Boucheron Parfums създава нова едноименна линия парфюми, които естествено носят основните кодове на тези безценни бижута. Serpent Bohème, бижуто покровител на Boucheron, сега е аромат, родѐн за уверените и дръзки жени.

Ан Флипо предава тази свобода на движението, мисълта и жаждата за живот, чрез многопластова композиция от флорални, мускусни и шипрови нотки в най-новия си аромат Serpent Bohème. Изтънчен, без да бъде по̀казен, този аромат е истинско бижу. Къде да го намерите?

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]