Из залезите на Стария Несебър - Spring Lady

Spring Lady

Из залезите на Стария Несебър

Обичам го този Стар Несебър. Особено, след 8 вечерта, когато слънцето бавно залязва и обсипва красивите къщи с романтика. В последните дни отново си дадох сметка, че нищо не ме зарежда толкова, колкото пътуването до любими местенца с любимите ми хора. Представях си първото си трипче след пандемията точно така. Весело, комфортно, далечно, слънчево, забавно и емоционално. Толкова много ми липсваха положителни емоции напоследък! А това, което го направи още по-незабравимо беше компанията на най-новата Honda Civic, която ми предоставиха милите ми приятели от Honda Bulgaria. От години съм фен на „Нахално красивия Civic“, както обичам да го наричам. Имам дори собствен, но по-стар модел и си признавам, че отдавна не съм се чувствала тооолкова комфортно в автомобил. Бих пътувала с него отново и отново и отново! 

Според мен именно страхотният дизайн е най-голямото предимство на този автомобил. Интериорът също изглежда впечтляващо добре. Просторен автомобил с достатъчно място за всички. Не мога да не отбележа и големия му багажник, все пак побра всичките ми куфари + тези на приятелката ми + доста чанти с продукти, дрехи и аксесоари за снимки.

Този Civic има голям touch дисплей, който можем да свържем с телефона си. Има камера за паркиране, парктроници и системата за пасивна и активна безопасност, която сигнализира при опасност от челен удар, излизане от лентата и напускане на пътя. Също така има система за разпознаване на пътни знаци и ограничения в скоростта.

За мен Civic е чудесен автомобил, просторен, но не твърде голям като размери, който дава усещане за спортен автомобил, който се държи еднакво добре в града и извън него и който на всичкото отгоре е дооооста икономичен. Просто не ми се разделяше с него!

ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ И В ИНСТАГРАМ:

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]