Един жест към милата ми майка! #МайкитеПревзематИнстаграм - Spring Lady

Spring Lady

Един жест към милата ми майка! #МайкитеПревзематИнстаграм

Моята майка е най-големият човек с главно Ч, който познавам. Тя посвети живота си на мен и сестра ми. Лиши се от професионална кариера, за да има достатъчно време, което да отдели на нашето отглеждане и възпитание. Да, тя ходеше на работа и беше една от най-любимите учителки в Търговската гимназия в Пловдив, но бе отдадена на нас, нейните деца. Мама винаги е била до мен, когато съм имала нужда. Тя ме научи на всичко, което мога и което съм. Тя е човекът, който ме окриляваше и помагаше, когато бях малка. Тя е символ на уютния и топъл дом. Мама е обичта, тя е топлината и нежността, на които съм се научила и сега на свой ред предавам на хората около себе си. Сега тя дава всичко това на 3 малки дечица, защото е любимата баба на трите ми племенника и няма почти никакво свободно време.

Ето защо, съвсем малко преди 8-ми март реших да се включа в #МайкитеПревзематИнстаграм, предизвикателството на Допелхерц Колаген Бюти и да прекарам един специален ден с мама, в който да я накарам да се почувства специална, красива и още по-обичана! И да запечатам това със снимки!

Кога ще се случи това? На 5 март! Ще направя takeover и моята мила майка ще превземе моя Инстаграм профил, за да ви покаже лично как прекарва деня си с мен. А аз съм й приготвила много прекрасни емоции с мен!

Предизвиквам ви да направите същото поне за един ден със своите майки, защото с този забързан начин на живот имаме все по-малко време за тях. Отидете заедно на кино, театър, ресторант, подарете й грим, прическа или шоколад. Сигурна съм, че жестът и емоциите, които ще им създадете, ще ги накарат да се усмихват дълго след това.

Запечатайте деня със снимки и ги качете в карусел в своя профил в Инстаграм с хаштаговете #майкитепревзематинстаграм и #сдвесърца. Не забравяйте да качите и усмихнато селфи със своята  майка. Отбележете @blagomira.springlady и @doppelherz_bulgaria, а на 24-ти март ще избера един от вас, който ще спечели кутия Допелхерц Колаген Бюти и опаковка Допелхерц Хиалурон 100.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]