Venus Legacy в борбата с бръчките и отпуснатия контур - Spring Lady

Spring Lady

Venus Legacy в борбата с бръчките и отпуснатия контур

Аз съм от жените, които сме твърдо убедени, че ще успеем в борбата си с първите признаци на стареене. Вярвам, че в съвременния свят от ключово значение е превенцията от ранна възраст заради нездравословния начин на живот и замърсената градска среда, в която повечето живеем

Обичам да полагам грижи за кожата си преди, а не след като природата вече е отнела част от младостта и свежестта й. И съм благодарна на времената, в които живея, защото вече съществуват различни неинвазивните методи за подмладяване, които стягат кожата и в много случаи успешно заместват хирургическата намеса. Такива, които причиняват минимален дискомфрот, напълно естествени са и след процедурата мога да отида обратно на работа или на вечеря с приятели например. Такива, които с микро намеса постигат макро ефект.

Така че с удоволствие се съгласих да изпробвам действието на Venus Legacy, апарат, който чрез радиочестота въздейства върху признаците на стареенето – бръчки, отпускане на кожата, двойна брадичка, тъмни кръгове под очите и целулит.

Как действа?

Чрез специален накрайник Venus Legacy генерира висока температура в дълбоките слоеве на кожата ми и засили кръвообращението, за да се стимулира образуването на нов колаген, което пък от своя страна доведе до видимо стягане на кожата и буквалното изчезване на фините линии.

Колко процедури са необходими?

За видим резултат е необходимо да се направят няколко процедури през интервал от около 10 дни. За по-младите кожи като моята са достатъчни 5 процедури, а за по-възрастни: 6 или 7. Резултатът при мен беше видим още след втората процедура!

Върху какви зони може да се прилага?

Venus Legacy притежава няколко накрайника за третирането на различни зони по цялото тяло. Успешно се прилага върху цялото лице, околоочен контур, шията и деколтето, като в тези области ефектът е подмладяване и стягане на кожата. Подходяща е и за всички типове кожа. Освен това апаратът е и един от най-добрите на пазара в борбата с целулита и отпуснатата кожа по тялото. Аз лично отслабнах с 6 см в областта на талията с него. Повече за това можете да прочетете ТУК.

Боли ли?

Категорично не! Това е една от най-приятните процедури, които съм правила. Усеща се само леко затопляне и зачервяване на повърхността на кожата, което в никакъв случай не е неприятно.

 Какво е времетраенето на една процедура?

Около 30 минути, което я прави прекрасен вариант за процедура в обедната почивка. Зачервяването, за което споменах по-горе отшумява за 10-тина минутки след края на терапията. Не остават никаки следи от нея.

Кога е подходящо да се прави?

Тази процедура не е сезонна, може да се прави целогодишно. Хубаво е всяка година да се прави по един курс от по няколко процедури, за да се поддържа добрия ефект.

Къде може да бъде открита тази процедура?

В град София, Дерма и лазер център Омая, бул. Черни връх 47, тел 0878 600 651

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]