Моите козметични находки през месец август - Spring Lady

Spring Lady

Моите козметични находки през месец август

В самият разгар на лятото ви споделям 4 козметични находки, които са изключително подходящи именно за този горещ сезон. Те са с феерични аромати и нежни консистенции, които не натоварват излишно кожата и излъчването. Включила съм продукт за нощна грижа, който се бори с пигментните петна, глос, който да отразява нежно слънчевите лъчи, летен аромат с нотки на цветя и дневна грижа с висок SPF и бронзиращ ефект.

Започвам селекцията с подмладяващия концентрат против пигментни петна на Jowae, който използвам всяка вечер преди крема за лице. Той е с изключително нежна, гелообразна текстура и характерен за марката свеж аромат. Съдържа екстракт от ферментирал черен чай, за който всички знаем, че е мощен антиоксидант. Попива мигновенно и през цялата нощ детоксикира кожата на лицето ми, като в същото време изсветлява пигментациите и подмладява клетките.

През лятото харесвам лекият макиаж, който нежно почертава естествения вид на лицето ми. Затова за тена наблягам на продукти с конистенция на BB крем, които са с деликатен цвят и SPF, а за устните избирам лек глос L’ABSOLU GLOSS на Lancôme. С него устните ми мигновено изглеждат освежени и хидратирани. Апликаторът е много удобен и ми е нужно само едно движение, с което перфектно го нанасям върху устните. Номерът е 351.

Същата е логиката ми и при изборът на парфюм. Харесвам свежите летни аромати. Това е и причината да ви представя деликатният, флорален Fleur D’orchidee на Karl Lagerfeld, в който също така са вплетени освежаващи цитрусови нотки.

Както казах по-горе, през лятото използвам продукти за дневна грижа, които са с лека консистенция, цвят и висок SPF. Любимият ми сред тях през този сезон е Sunnisime на Lierac, които има великолепен бронзиращ ефект, нанася се лесно, без да се наплъстява, озарява кожата прекрасно и в същото време я защитава, защото е с фактор 30.

Продуктът се предлага и във вариант с 50-ти фактор.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]