Рок и звездни красавици на Мис Персенк 2019 - Spring Lady

Spring Lady

Рок и звездни красавици на Мис Персенк 2019

В края на изминалата седмица, луксозният, петзвезден, SPA хотел Персенк в Девин бе домакин на поредно светско събитие – „Мис Персенк 2019“, на което имах удоволствието да присъствам. Конкурсът стана традиционен през последните години, както за емблематичния хотел, така и за региона. На 05.07.2019 г. в изисканото планинско бижу се събраха гости и приятели на Персенк, които се насладиха на вечер, изпълнена с емоции и интересна програма.

Откроиха се популярни лица от българските шоу среди – сред тях бяха Жени Калканджиева – собственик на Visages Models, „Мис България 2010“ Ромина Тасевска, популярната светска журналистка Елизабет Методиева и миналогодишната носителка на титлата „Мис Персенк“ Габриела Чонина. Към тях в журито на конкурса се присъединиха и представители от SPA хотел Персенк и Термален аквапарк „Персенк“ в лицето на г-н Венцислав Чолаков и г-н Светослав Кокудев, а задачата да изберат най – красивите и достойни момичета от всички претендентки не беше никак лесна.

Габриела Чонина и Стела Гечева

Вечерта стартира с модното дефиле на момичетата на Visages Models, които представиха модните аксесоари и бански костюми на Iskra Art Gallery с дизайнер Искра Георгиева и слънчевите очила с марка KWIAT. За финал хубавиците дефилираха в официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова от модна къща BLiNK, носител на най-престижната награда за мода в България  – „Златна игла“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер”  за 2019-та година.

Мария Мъркова
От ляво на дясно Мария Мъркова, Стела Гечева, Ромина Тасевска, Стефани Симова, Стелияна Иванова

Стела Гечева е тазгодишната носителка на титлата „Мис Персенк“. Девойката е на 19 г. от град Пловдив. За първа подгласничка на победителката бе определена Мария Мъркова на 21 г. от Пазарджик, а втора подгласничка стана Стефани Симова. Тя е на 18г. от Брезник. Наградата „Мис Термален аквапарк Персенк“ получи красивата и грациозна Стелияна Иванова. Новото лице на водния комплекс е на 18г. и също е от град Пловдив. Девойките получиха подаръци, предоставени от домакини и спонсори, подкрепили мероприятието.

В лицето на Емилия Валенти – финалист от „Гласът на България”, събитието имаше очарователна водеща и уникален изпълнител. Грандиозният финал беше поставен от една от най-обичаните рок банди за всички времена – Б.Т.Р., а присъстващите пяха и танцуваха под звуците на техните популярни песни. Жени Калканджиева и солистът на Б.Т.Р. Наско Пенев припомниха на публиката златния хит на групата „Да погледна в теб“, в чието видео модната шефка изиграва главната роля, а след музикалното участие двамата обсъдиха и бъдещи съвместни проекти.

Часове преди старта на „Мис Персенк 2019“, по бански костюми и под летните слънчеви лъчи, претендентките от Visages Models заснеха модна фотосесия в Термален аквапарк „Персенк“. Комплексът отвори врати през 2017г. и за кратко време се превърна в любимо и предпочитано място за летни забавления, както и за провеждането на корпоративни мероприятия, семейни тържества и сватби. Водният оазис притежава различни по вид басейни с минерална вода, забавления и атракциони за малки и големи, заведения и SPA център. За най-малките гости на Термален аквапарк „Персенк“ са на разположение външен и вътрешен детски кът, както и много забавни съоръжения – люлки, въртележки, водни топки и лодки.

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]