С най-популярните поп и рок парчета ще посрещаме Джулая в Лозенец - Spring Lady

Spring Lady

С най-популярните поп и рок парчета ще посрещаме Джулая в Лозенец

Най-запалените фенове ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева на брега на морето край Лозенец в компанията на един от техните любимци, MR.K.  На 30 юни Hacienda Beach ще отбележи емблематичният изгрев в компанията на родния диджей, а традицията повелява купонът да продължи до сутринта. Само преди дни MR.K се завърна от Миконос, където бе резидент в един от най-оборотните клубове на гръцкия остров. Специално за Джулая MR.K e приготвил ексклузивна селекция от ремкси на най-известните световни поп и рок хитове. Горещ юли очаква любителите на нощния живот край южния плаж в курортното селище.

На 19 юли за четвърта поредна година ще се открие и фестивалът на изкуствата „Арт поток“, който се провежда в Царево и Лозенец. Форумът стартира с изложбата Стефан Божков и приятели в Историческия музей в Царево, а вечерта в читалище „Георги Кондалов“ ще се играе постановката на Народни театър „Любовникът“ от Харолд Пинтър с участието на Деян Донков и Радина Кърджилова.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]