Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията си - Spring Lady

Spring Lady

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията си

Живея здравословно (до колкото това може да се случи в рамките на град София J), храня се изключително полезно и ниско калорично, обикновено тренирам по 3-4 или дори 5 пъти седмично, не пуша и не пия никакъв алкохол освен вино. Въпреки добре оформените мускули в резултат на дългогодишните ми редовни тренировки, в края на това лято започнах да трупам сантиметри в областта на талията ми. Увеличих тренировките, намалих малко храната, но въпреки всичко коремчето не изчезваше.

В медиите, в които работя доста се обсъждат апаратните процедури за отслабване Venus Legacy. Чувала съм всякакви добри думи за тях, затова един ден реших да опитам.

Venus Legacy е апарат, с който се третират множество проблемни участъци в човешкото тяло, свързани с наднормено тегло, целулит, отпусната кожа след раждане или рязко отслабване. В моят случай, за 5 седмици талията ми се смали с 6 см, равняващи се на 8% от цялата обиколка. Nice, a?

Това е и причината да разкажа малко повече за процедурата и как практически протича.

         

 

Лягам на кушетка, удобно ми е, комфортно и уютно. Терапевтката нанася контактен гел върху коремчето ми, след което започва процедурата.

 

 

 

 

 

С плавни движения започва обработката на проблемния участък. Venus Legacy  стопява целулита и намалява обиколките чрез комбинация 3 в 1 –  вакуум, радиочестота и мултиполярното магнитно поле.

Не боли, не се усеща никакъв дискомфорт, напротив – само леко затопляне до 42-43 градуса в областа, която се третира. След края на процедурата кожата е зачервена в резултат на затоплянето и притока на кръв, както се вижда на последната снимка.

Не се притеснявайте ако по време на процедурата, третираната област се изпоти. Това е защото изхвърляте задържаните в клетките вода и токсини.

Времетраенето на една терапия за корем е 25 минути, след което с масажни движения терапевтката нанася и втрива антицелулитен серум.

Препоръвителният брой процедури, които трябва да се направят, за да има задоволителен резултат са от 6 до 10. Прави се по една процедура през 7-8 до 10 дни.

В моят случай талията ми намаля с цели 6 см в периода между четвърта и шеста процедура.

Къде можете да я изпробвате? Препоръчвам ви салон Авантюрин, ново място в София, много приятно, уютно обзавеждане и изключително мил персонал.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]