БАЛАТ, ЦВЕТНИЯТ КВАРТАЛ НА ИСТАНБУЛ - Spring Lady

Spring Lady

БАЛАТ, ЦВЕТНИЯТ КВАРТАЛ НА ИСТАНБУЛ

Цветният квартал Балат в Истанбул. Отбийте се, ако можете, мястото е интересно и се намира на пешеходно разстояние 15-20 минути от Стария град на Истанбул, точно зад българската църква Свети Стефан. Може би най-емблематичната част на Балат са колоритните къщи на квартала по наклонени калдъръмени улички.

Тези домове са на възраст над 50 години, а в някои случаи и на възраст над 200 години и са сред най-сниманите сгради в града. Предвид популярността му през последните години, много от тези улици вече разполагат с кафенета и ресторанти, в които можете да спрете, да отдъхнете, да пиете чай или турско кафе и да се порадвате на обстановката.

Квартал Балат е идеалното място да прекарате 2 часа от времето си, в които да се докоснете до истинския живот на истанбулците.

ОЩЕ МНОГО СНИМКИ И ВИДЕА ОТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПЪТУВАНИЯ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ В ПРОФИЛА МИ В ИНСТАГРАМ: @blagomira.springlady

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

КАК ДА ПОДГОТВИМ КОЖАТА СИ ЗА ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

ЧЕРВЕНАТА ПУСТИНЯ УАДИ РУМ – ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

ЙОРДАНИЯ, ВЕЛИКОЛЕПНАТА

ПОРТУГАЛИЯ, КАК ДА НЕ Я ОБИКНЕШ?

ДЖЕРБА – КРАСИВИЯТ ОСТРОВ НА ТУНИС

САРДИНИЯ, ЛУКС И ДОСТЪПНОСТ НА ЕДНО МЯСТО

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОРФУ ТОВА ЛЯТО

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]