PHIREMOVAL ЗАЛИЧАВА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ, ТАТУИРОВКИ И БЕЛЕЗИТЕ ОТ ТЯХ - Spring Lady

Spring Lady

PHIREMOVAL ЗАЛИЧАВА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ, ТАТУИРОВКИ И БЕЛЕЗИТЕ ОТ ТЯХ

Име на любим човек или футболен отбор, келтски символи, преплетени цветя и какво ли още не се татуира върху тялото, защото какво друго е тя освен платно за артистични изяви. Лошото е, че един ден може да ни хрумне да се отървем от дълбоко проникналата в платното мастилена „грешка на младите години“ или да постъпим като Анджелина Джоли, която заличи малък дракон и името на предишния си мъж Били Боб, за да „отпечата“ N43° 41’ 21” E07° 14’ 28” (изписани два пъти един под друг координатите на Ница, където актрисата даде живот на близнаците). Да, т. нар. прикритие (покриване на старо тату с ново) върши работа, но всичко зависи от размера, стила, цветовете и използваните техники на татуаж.

За съжаление все по-често се случва и крайният резултат от направени перманентен грим или татуировка сериозно да се разминават с първоначалните представи и очаквания, особено ако са били направени от непрофесионален или начинаещ майстор-татуист. Освен грозните и неестетични форми и пропорции, често се наблюдава нестабилност и промяна в цветовете (отенъка) на ползваните пигменти – от черен към сиво-син и от кафяв към червен цвят. Причина най-често е неправилното инжектиране на пигмента (твърде дълбоко) и/или на ползването на некачествени и евтини пигменти.

За щастие техниките и способите за премахването на тези „катастрофални резултати“ по лицето и тялото все повече се развиват и дават все по-добри резултати. Чрез тях кожата може да бъде върната в първоначалния й вид.

Единият от тях е третирането с лазер. Принципът на действие се базира на подкожната „експлозия” на пигмента в резултат на въздействието на лазерното лъчение. По този начин пигментът се разбива на милиони нано-частици, които благодарение на лимфната система в рамките на около месец, напускат завинаги тялото. Необходими са няколко процедури, които се извършват през определен период от време и с определен интензитет. Този метод е много ефективен, но не се препоръчва например за премахване на перманентен грим или микроблейдинг, който е направен преди по-малко от 6 месеца. Има и случаи, в които лазерът не въздейства достатъчно ефективно, пигментът не се заличава напълно, а в резултат от множеството процедури се получават белези по кожата. Такава беше ситуацията с моя приятел, който подложи татуировка на ръката си на 5-6 процедури с лазер, но пигмента не изчезна напълно, а на места се получиха и леки белези по кожата.

Затова се обърнахме към Ева Серева от ES Studio. Тя е преподавател с дългогодишен опит, както и най-добрият специалист за микроблейдинг и миглопластика. От няколко години Ева започва да практикува и води обучения за PhiRemoval, иновативна процедура, с която ефективно се премахва перманентен грим от лицето и малки татуировки от тялото, без да се използва лазер и без да остават белези. Тя препоръча на мястото на татуировката да направи 2-3 процедури именно от тази процедура, за да възстанови качеството на кожата и да „извлече“ останалия след лазера пигмент. При тази терапия се използват специално създадени химични разтвори, базирани на гликоловата или така нар. „плодова киселина“, която се извлича от захарната тръстика. Тя е мощен естествен ексфолиант, способен бързо да премахва най-горния слой мъртви кожни клетки, като едновременно с това стимулира генерирането на нови и води до подобрена текстура на кожата. Чрез тази процедура, пигментът не остава в кожата, а се извежда на повърхността й.

Резултатът още след първата процедура при беше видим – качеството на кожата се възстанови, а следите от лазера се заличиха. След малко повече от месец направихме и втора процедура, след която татуировката видимо изсветля, а кожата подобри вида си още повече. Чудесен резултат! Така че, ако и вие имате подобен проблем или просто искате да се отървете от нежелан вече перманентен грим от лицето си, обърнете се към Ева и няма да съжалявате. Тя е изключително добър специалист в тази област и най-добрия „майстор“ на микроблейдинг по мое мнение. Тук можете да погледнете и как изглеждат веждите ми след нейната великолепна намеса: https://www.blagomiravasileva.com/2020/11/14/mikrobleiding/, а тук можете да намерите и контакт с нея: https://www.evasereva.com/

ES Studio предлага процедурите микроблейдинг и ремувъл, миглопластика, различни терапии и процедури за лице като водно и диамантено микродермабразио, микронидълинг, лазерна епилация и професионален грим.

Студиото също така е официален вносител и дистрибутор на продуктите на Phibrows за България, както и организатор на международните обучения на PhiAcademy.

Създатели са на марката Expert Supreme – бранд, предлагащ професионални, иноватативни продукти в сферата на миглопластиката.

През 2017 основат и ES Academy. Академия, в която професионалисти и начинаещи могат да развиват и усъвършенстват уменията си в миглопластиката и микроблейдинга.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]