8 стъпки, с които ще постигна перфектна кожа за празниците у дома - Spring Lady

Spring Lady

8 стъпки, с които ще постигна перфектна кожа за празниците у дома

Въпреки че отдавна не вярвам в белобрадия старец и неговото умение да се промушва през комините, за да ми остави мечтания подарък, това не пречи всяка година да пиша въображаеми писма с нещата, които бих искала да ме зарадват по празниците. Писмата, естествено, пристигат в собствената ми поща и аз влизам в ролята на Дядо Коледа, за да избера мечтаните подаръци за близките ми и за себе си.

Списъкът ми с желания всяка година е различен, но едно нещо присъства винаги. И това е перфектната кожа. Едва ли има жена, която да не мечтае за това целогодишно, но някак си по празниците сме свикнали да приотизираме грижите за лицето си повече отколкото през останалата част от годината. Аз обикновено съм погълната от ежедневието си и се сещам да отида на разкрасителна процедура в последния момент, когато салоните вече са препълнени. И нека не се лъжем, терапиите по тези места изискват доста средства… Ето защо тази година реших да постъпя различно и в домашни условия да стартирам своя собствена разкрасителна програма в 8 стъпки няколко седмици преди Коледа. Така ще спестя време и пари, а от опит знам, че ефектът ще е наистина впечатляващ.

Всъщност всичките 8 стъпки се съдържат в подаръчната кутия Mitomo Premium Selection, в която 8-те най-продавани лист маски на MITOMO са оформени като сет на изключително преференциалната цена от 54,95 лв вместо 94 лв. Кутията е изключително красива и луксозна, с магнитно затваряне, в японски стил с релефна текстура и неустоим червен цвят.  Чудесна идея за подарък за близка дама и за нас самите, не мислите ли?

А 8-те маски, които се съдържат в нея, ще дадат всичко допълнително (извън ежедневната грижа), от което кожата ми се нуждае. И тъй като препоръчителната употреба е по 1-2 маски седмично, смятам, че ще ми бъдат напълно достатъчни, за да постигна перфектна кожа за Коледа и за Нова година. Знаете, неведнъж съм ви казвала, че за мен ефектът от всяка една от тези маски е равнозначен на ефектът от скъпа процедура в салон, само че на мен ми отнема 30 минути в домашни условия.

А ето и кои точно са тези 8 стъпки, съдържащи се в Mitomo Premium Selection:

1. Подмладяваща маска за лице с хиалуронова киселина и Lithospermum, която забележимо ще намали бръчките и ще изсветли тена.

2. Озаряваща маска за лице с екстракт от Японска камелия, която подобрява текстурата на кожата, избистря тена и помага за синтеза на колаген.

3. Подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура, която регенерира кожата и обновява клетките, прави я по-стегната и гладка, стумулира притока на кръв, отстранява токсините и подобрява храненето на кожата.

4. Регенерираща маска за лице с коензим Q10 и Lithospermum насърчава регенерацията и обновяването на кожата и намалява появата на бръчки.

5. Изглаждаща маска за лице с Колаген и Lithospermum регенерира кожните клетки, хидратира, изглажда, намалява бръчките и фините линии.

6. Подхранваща маска с Алое и екстракт от Японска вишна Сакура успокоява, изсветлява, овлажнява и подхранване кожата.

7. Хидратираща маска за лице с екстракт от Саке мигновено подобрява текстурата и цвета на кожата, повишава производството на колаген и еластин, бори се с признаците на стареене, прави кожата гладка и сияйна.

8. Избелваща маска за лице с екстракт от Матча (японски зелен чай) има мощен антибиотичен, изсветляващ и хидратиращ ефект.

А за тези от вас, които вече са изкушени от този изключително атрактивен бюти комплект оставям линк, от който може да бъде поръчан: https://mitomo.bg/bg-product-details-47.html

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]