Qatar airways с много добри цени и бонуси до края на септември - Spring Lady

Spring Lady

Qatar airways с много добри цени и бонуси до края на септември

Всички копнеем да се върнем на любимите си места или да открием нови хоризонти. Точно сега е моментът да планираме следващата си почивка с промоционалните цени на хотелите и самолетните билети, които се предлагат на пазара. Спомняте си, наскоро ви разказвах за безопастността на полетите с Qatar airways. Авиокомпанията в момента има промоция с много добри цени за прекрасни дестинации, като Тайланд, например, в които почти няма коронавирус.

Ако резервирате онлайн, с потвърждението на резервацията ще получите и код за 5% намаление за следваща онлайн резервация.

Сега можете да открийте богатите традиции на Близкия изток, да изживеете незабравимо сафари в Африка или да се потопите в разнообразните култури на Азия. Създайте спомени за цял живот.

Ето директен линк към промоциата, която е активна до 30 септември 2020г.   https://www.qatarairways.com/bg-bg/offers/post-summer.html


Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]