Допълнителни отстъпки и бонуси с мобилното приложение на Qatar Airways – Spring Lady

Spring Lady

Допълнителни отстъпки и бонуси с мобилното приложение на Qatar Airways

Qatar Airways актуализира мобилното си приложение в услуга на милионните си пътници, така че да улесни резервациите и другите услуги и да минимализира физическия контакт в условията на пандемия.

Възползвайте се от допълнителни намаления върху регулярните и промоционални оферти, както и 1,000 бонусни мили Qmiles подарък, когато резервирате следващото си пътуване през мобилното приложение. Използвайте промоционален код QRAPP до 12 август 2020г. за пътуване в периода 6 август 2020г. – 31 март 2021г. Ето и линк към промоцията: https://www.qatarairways.com/bg-bg/mobile-app.html?cid=SMBG648930

Ако все още не ползвате мобилната апликация, можете да я изтеглите до 12 август 2020г. и като член на Privilege Club ше спечелите допълнителни 1,000 бонусни мили Qmiles след първото Ви вписване в програмата.

Изтегляне от App Store

Изтегляне от Google Play

Или сканирайте директно QR кода от тази картинка:

С функцията „MyTrips“ на мобилната авиокомпания, която вече е видима на началния екран, пътниците могат предварително да изберат предпочитаното от тях място и храна, да се регистрират онлайн, да изтеглят бордната си карта на мобилен портфейл. Дори да генерират багажен етикет за отпечатване и да го прикачат към куфарите си у дома.

Потребителите могат да проверят най-новата информация относно изискванията на държавата, към която са се насочили, включително информация за виза и паспорт.

Апликацията включва и инструмент за камера, позволяващ на пътниците да направят снимка на паспорта или разплащателната си карта, без да се налага ръчно да въвеждат тази информация при напускане.

Qatar Airways позволява неограничени промени в датите и пътниците могат да променят местоназначението си толкова често, колкото е необходимо, ако е на разстояние от 5 000 мили от първоначалната точка. Авиокомпанията няма да начислява никакви разлики в тарифите за пътувания, извършени преди 31 декември 2020 г., след което ще се прилагат правилата за тарифите.

Всички билети, резервирани за пътуване до 31 декември 2020 г., ще бъдат валидни за две години от датата на издаване. Пълните условия вижте на http://qatarairways.com/RelyOnUs

Освен това Qatar Airways има стабилни мерки за безопасност на борда на пътниците и кабинния екипаж. Авиокомпанията е предоставила лична защитна екипировка (PPE) за кабинния екипаж, която включва ръкавици, маски за лице, предпазни очила и нова защитна рокля, която е монтирана върху униформите им.

Въведена е и модифицирана услуга, която намалява взаимодействието между пътниците и полета на екипажа.

На борда всички пътници на Qatar Airways са снабдени с безплатен защитен комплект. В торбичката с цип ще открият хирургическа маска за лице за еднократна употреба, големи ръкавици без прах за еднократна употреба и гел за дезинфекция на базата на алкохол. Авиокомпанията е въвела и щитове за лице за еднократна употреба за възрастни и деца.

За подробности за всички мерки, които са били приложени на борда и в HIA,можете да посетите http://qatarairways.com/Safety

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]