Qatar Airways възобнови пътуванията си до София и пусна нови полети до Букурещ – Spring Lady

Spring Lady

Qatar Airways възобнови пътуванията си до София и пусна нови полети до Букурещ

През лятото 4 полета на седмица, изпълняявани с Airbus A320, ще свързват пътешествениците от България със света

От днес Qatar Airways отново изпълнява полети от и до София. Лятото полетите ще бъдат 4 на седмица, с кацане в Букурещ. Маршрутът ще бъде опериран с Airbus A320, предлагащ 12 луксозни нови и изцяло трансформиращи се в легла кресла в Бизнес класа и 120 места в кабината на икономическа класа.

В допълнение към екзотичните дестинации, които авиокомпанията обслужва, пътуващите ще могат да резервират и удобните и изгодни полети между София и Букурещ. Цените на www.qatarairways.com започват от 89 EUR.

След 25 октомври 2020г. Qatar Airways възстановява предишното си разписание – 11 директни полета София – Доха седмично.

Изпълнителният директор на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство г-н Акбар Ал Бакер каза: “Развълнувани сме от възобновяването на нашите редовни полети до София. По време на пандемията, нашата авиокомпания стана най-големият световен превозвач, с пролетени над 50 милиона километра и прибрани над 1.8 милиона пътници у дома с около 15,000 полета по време, когато почти нямаше опериращи авиокомпнии. Това ни позволи да натрупаме ненадминат опит в обезпечаването на безопасни и надеждни полети, необходими още повече в тези несигурни времена. Гарантираме прилагането на най-високите стандарти в новите международните летищни процедури, както и в новите мерки за безопасност и хигиена на борда. Станахме авиокомпанията, на която пътуващите от цял свят се довериха по време на тази криза и ще продължим да гарантираме най-сигурното и надеждно преживяване за нашите пътници.”

Qatar Airways взе още по-сериозни мерки за безопасността на пътниците и екипажите. Бяха въведени и допълнителни мерки като освен ръкавици, маски и очила, стюардият състав носи лични предпазни костюми на борда. Направихме и промени в обслужването на борда с цел намаляване на взаимодействието между пътници и екипаж. Всички пътници трябва да носят маски.

В сила са специални правила и условия за всички съществуващи и нови резервации, за да може всеки, който има или планира да закупи билет да бъде спокоен за пътуването си и за вложените средства. Сред условията са: безплатни промени на датите и дестинацията за пътувания до 31 декември 2020г. Билетите до тази дата са с валидност две години, вместо стандартната едногодишна валидност и други, които можете да проверите на www.qatarairways.com/RelyOnUs.

Разписание на полетите до 23 октомври:

Полетите Доха – София и София – Доха през Букурещ са в дни понеделник, сряда, петък и неделя

Доха (DOH) – София (SOF) QR219 излитане 07:20ч., кацане 14:20ч.

София (SOF) – Доха (DOH) QR220 излитане 15:50ч., кацане 22:30ч.

София (SOF) – Букурещ (OTP) QR220 излитане 15:50ч., кацане 16:55ч.

Букурещ (OTP) – София (SOF) QR219 излитане 13:15ч., кацане 14:20ч.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]