Ключът към хубавата кожа е в този Super Serum на Kiehl's - Spring Lady

Spring Lady

Ключът към хубавата кожа е в този Super Serum на Kiehl’s

Този серум е ключът към хубавата кожа. Казвам ви го от личен опит. Но нека ви разкажа как научих за него и започнах да го ползвам.

Стресът от вируса и изолацията тази пролет повлияха на кожата ми и тя стана много чувствителна. Винаги, когато започна да я усещам така, прибягвам към употребата на серум. Мога да кажа, че серумите са любимите ми продукти за лице. На пазара има много голямо разнообразие от тях, но за съжаление повечето не са достатъчно ефективни. Друг проблем при мен е, че кожата ми е изключително чувствителна и получавам алергии от голяма част от серумите и кремовете.

И така съвсем случайно попаднах на информация за лансирането на новия Super Skin Strengthening Serum на Kiehl’s. Хареса ми състава на продуктите и най-вече това, че съдържа адаптогенен растителен комплекс, който се бори именно със стреса. Помните, преди около месец ви разказах именно за билките адаптогени и колко ефективно се борят точно със стреса. Ако сте пропуснали блог поста ми по темата, можете да го откриете ТУК.

Признавам си, в началото започнах да го ползвам плахо, защото кожата ми наистина е изключително чувствителна напоследък и получавам обриви от почти всички продукти за лице. Оказа се обаче, че нямам никакъв проблем със Super Serum-а и след малко повече от седмица употреба, мога да кажа, че серумът наистина е СУПЕР!

Кожата ми започна да става по-плътна, да изглежда по-млада и здрава, по-гладка, свежа и с по-малко фини линии. Толкова съм доволна от този продукт, че нямаше как да не го споделя тук!

ПОВЕЧЕ ЗА VITAL STRENGTHENING SUPER SERUM

Това е един от най-хубавите серуми, които съм ползвала. Идеален за уморена и дехидратирана кожа, която е подложена на ежедневен стрес, независисимо дали се дължи на изнервено ежедневие, недоспиване или на замърсяването в градовете и ултравиолетовите лъчи.

В състава си включва:

Хиалуронова киселина с маса 11 kDa, която научно доказано укрепва горните слоеве на кожата, осигурявайки хидратация за укрепването й до най-уязвимия й слой, който същевременно е и най-предразположен на влиянието на  външните агресори.

и

Адаптогенен растителен комплекс, който спомага за подобряването на устойчивостта, здравината и пълнотата на кожата, с което видимо се намаляват признаците на стареене на кожата, а тя придобива здрав младежки вид само след няколко седмици.

Kiehl’s можете да откриете в магазина на марката в Paradise Center.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]