Най-новата политика на Qatar Airways дава изключителни възможности на настоящите и бъдещи клиенти – Spring Lady

Spring Lady

Най-новата политика на Qatar Airways дава изключителни възможности на настоящите и бъдещи клиенти

Авиокомпанията позволява неограничени промени на датите на пътуване; пътниците могат да сменят и дестинацията колкото пъти пожелаят, стига новата да е в радиус до 5,000 мили от първоначално избраната дестинация. И в двата случая, ако пътуването е до 31 декември 2020г. при промените няма да се дължи разликата в тарифите между оригинално закупения и новия билет. За пътуване след тази дата промените ще се правят според нормалните условия на тарифите по билета. Освен това, билетите за пътуване до 31 декември 2020г. ще бъдат валидни не една, а две години от датата на издаване на билета.

В допълнение към изключителните условия за промени, пътниците на Qatar Airways биха могли по всяко време да прехвърлят стойността на билета си в Qmiles, които по-късно да използват, или да заменят билета си за ваучер за бъдещо пътуване, като стойността му ще бъде с добавени 10% и валидност също две години. Възможността за възстановяване на средствата по билет също остава валидна, в случай на анулация или нерегулярност на полетите. Повече информация можете да прочетете на www.qatarairways.com/RelyOnUs.

Изпълнителният директор на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство г-н Акбар Ал Бакер, изрази мнението си в тази ситуация така: “Осъзнаваме колко е трудно хората да планират пътуванията си с абсолютна точност в тези несигурни времена, въпреки огромното желание за пътешествия. Именно затова изработихме нашата либерална политика, даваща редица възможности на пътниците. Защото за нас е важно, всеки наш клиент да има спокойствието и доверието в нас, независимо каква е световната обстановка или какво означава това за компанията. За нас е важно когато хората са готови отново да откриват света, да го направят с увереността че пътуват с авиокомпания, на която могат да се доверят изцяло. Също така, да имат спокойствието, че могат, в случай че променят плановете си, да разчитат на най-добрите условия и да знаят че всички вложени от тях за пътуване средства са сигурни, както и убедеността, че когато пътуват с нас, те са в безопасна среда.”

Обявяването на подобни условия за пътуване към вече закупилите билети, както и за новите клиенти на авиокомпанията, е поредното доказателство че Qatar Airways е компания, на която може да се разчита и която поставя своите клиенти на първо място.

Qatar Airways наскоро обяви поетапното възстановяване на временно спрените поради пандемията полети, като това ще се случва съобразно облекчаването на мерките от различните правителства и възобновяването на търсенето на съответните пазари.

Многократно награждавана, Qatar Airways носи гордо титлата ‘Най-добрата авиокомпания в света“, завоювана на годишните световни авиационни награди Skytrax 2019г. Националният превозвач на Катар е единствената авиокомпания в света и в историята на Skytrax, печелила наградата „Авиокомпания на годината“ пет пъти.

Ултра-модерният хъб на авиокомпанията – Международно Летище Хамад – бе обявено за “Третото най-добро летище в света” по време на годишните световни награди SKYTRAX World Airport Awards 2020г., изкачвайки се с една позиция нагоре от 2019г. Втората спечелена тази година награда бе “Най-доброто летище в Близкия Изток” – признание, спечелено за шеста поредна година.

ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ И В INSTAGRAM:

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]