Универсален биостимулиращ пилинг ревитализира кожата на лицето и тялото - Spring Lady

Spring Lady

Универсален биостимулиращ пилинг ревитализира кожата на лицето и тялото

Имаме време да работим и време да обичаме. За нищо друго не ни остава време“. Така казва Коко Шанел в началото на миналия век и днес тази фраза изобщо не е загубила актуалност.
Все по-напрегнатият ни ритъм на живот ни диктува своите условия и лично за нас ни остава все по-малко време. Възможностите да се погрижим за външния си вид за щастие също нарастват и съвременната жена вече разполага с огромен асортимент от  подмладяващи процедури. Остава само проблемът как да намерим време за всичко това. За читателите на estet-portal.com лекарят дерматолог и козметолог, членът на Европейската асоциация на дерматолозите Ирина Капшученко  разказва кои процедури ще ни позволят да постигнем  бърз и ефикасен резултат.


Как да изберем универсален пилинг на кожата?
Далеч не всички процедури може да се комбинират в един ден, повечето от тях се нуждаят от продължителна подготовка и по-нататъшен възстановителен период. Нещо повече – някои процедури може да се извършват само през определени сезони. Какво да правим? Как да се справим, да намерим време и за работа, и за любов, и за себе си? Отговор има и не става дума за магия, а за нещо много подобно. Най-новата уникална разработка на италианските специалисти биостимулиращият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3, е представен от фирма COSMETIC GROUP. BioRePeelCI3 е  уникален двуфазен патентован медицински препарат.


BioRePeelCI3 действа едновременно в три направления:
Биостимулация, ревитализация и пилинг..
И всичко това без инжекции, болка, анестезия и продължителен възстановителен период! Тези ефекти станаха възможни благодарение на това, че продуктът включва две фази на активните компоненти с различна плътност  и физически характеристики, които засилват и удължават ефектите си взаимно.
В BioRePeelCI3 хармонично се съчетават двете фази на активните компоненти: липофилната и хидрофилната.
Първата фаза е липофилната
Тя плува на повърхността над хидрофилната фаза, като предотвратява контакта с кислорода вътре във флакона. Освен това съдържа активни компоненти, осигуряващи редица действия, като стабилизация и защита и обвиване и транспортиране.
Предотвратява окисляването на трихлороцетната киселина и стабилизира формулата, като изолира водната фаза от окисляващата среда.
Намалява изпаряването на влагата през кожата и спомага за проникването на основните активни компоненти.
Регенерация. Възстановява и поддържа хидролипидната мантия.
Хидратиране. Засилва хидратирането чрез преки и косвени механизми.
Втората фаза е хидрофилната
Тя съдържа иновативна смес от излющващи киселини, аминокиселини и витамини. Нестабилна в чист вид, благодарение на липофилната фаза не налага да се съхранява в хладилник и е по-трайна.
Осигурява редица действия:
Биостимулация. Стимулира активността на фибробластите и активизира процесите на растеж и биосинтез на кожата.
Ревитализация. Засилва клетъчната регенерация и изработването на колаген, еластин и хиалуронова киселина .Пилинг и кератолизация. Отстранява загрубелите повърхностни клетки на роговия слой, като разрушава връзките между корнеоцитите. Този процес засилва проникването на активните компоненти.
Борба с бръчките и антиоксидация. Чувствително намалява бръчките и неутрализира свободните радикали.

За кого е подходящ биостимулираият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3?
Процедурата биостимулиращ ревитализиращ пилинга BioRePeelCI3 е максимално щадяща, приложима през всички сезони и много добре се комбинира с други процедури. Тя е подходяща за повечето клиенти с различни типове кожа и от различни възрастови групи, като дава незабавен резултат, не изисква продължителна и сложна подготовка, нито възстановителен период.
Формулата BioRePeelCI3 позволява да се избегнат инвазивните методи на приложение, които означава: никакви игли, болка или белези след процедурата.
BioRePeelCI3, представен от фирма COSMETIC GROUP, се произвежда в два варианта: за лицето, шията, деколтето, а също за цялото останало тяло. Това позволява да получим желания резултат на комплексно подмладяване на всяка зона от тялото с помощта на един многофункционален продукт.
Благодарение на щадящите свойства и способност за възстановяване на хидролипидното фолио BioRePeelCI3 се комбинира с голям брой други процедури, като засилва техния ефект и пести време на клиента.
Доказана съвместимост с инжекционни процедури (мезотерапия), фотостимулация, радиочестотни процедури и повърхностни процедури.
Процедурата с биостимулиращия ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 е вълшебен еликсир на младостта, който ви дава власт над времето и ви позволява да го използвате за себе си и своите близки.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]