MED - най-хубавото и секси бельо идва в България - Spring Lady

Spring Lady

MED – най-хубавото и секси бельо идва в България

Винаги съм имала нужда от ново, красиво, секси и качествено бельо. Истината е, че то придава друг смисъл и настроение на деня ми, дава ми самочувствие и ме кара да се усещам специална. В стремежа си да удовлетворя всеки свой каприз, много често се сблъсквам с трудности при откриването на това, което търся. Хем да е качествено, хем секси и в същото време стилно, хем да е и удобно.

Ето защо съм изключително щастлива от новината, че най-сетне на българския пазар ще отвори врати MED, една от любимите ми марки за дамско и мъжко бельо и бански, които за съжаление до сега откривах само в Гърция.

Откриването на магазина ще се случи съвсем скоро – малко след 8-ми март, а мястото е Sofia Ring Mall.

Тази марка, винаги ме е радвала с две неща, секси моделите си и изключително качествените материи, които нямат мърдане, не избеляват, ластиците не сe накъсват, наистина перфектно качество.

Но да се върна на моделите. Те са секси, провокативни и в същото време изключително стилни. Номерациите при сутиените на MED са изработени така, че дамите да изглеждат винаги секси, независимо от размера на бюста. Дизайнът е направен така, че да следва големината на бюста – за по-малките гърди подплънките са по-големи, за да има push up effect, а при по-големите чашки, дебелината на подплънката намалява.

Това е и една от малкото марки, които предлагат сутиени с триъгълна чашка, които отново са с push up effect. Винаги съм срещала трудности, когато обличам блузи с по-дълбоки V образни деколтета, защото трябва да избирам по-малкото зло – дали сутиена ми да се показва под деколтето или да облека блузката без сутиен и да се притеснявам, че при дадено движение нещо нежелано може да се види.

MED имат толкова красиви бодита, че понякога ми се иска да ги покажа на всички. Доста дръзко, биха казали мнозина, но има начин това да се случи толкова фино и елегантно, че никой да не се фокусира върху факта, че вместо топ съм сложила боди от дантела или такова с любимия ми животински принт. Просто го комбинирам с boyfriends или mom’s jeans или с костюм, в който замененям ризата с бодито.

Със сигурност не е добре да се появя така на служебна среща или в офиса, но за парти или за някое модно събитие, това е стайлинг, с който със сигурност няма как да остана незабелязана.

ЗА ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ХОРА, МЕСТА, МОДА И ДЕСТИНАЦИИ, МОЖЕТЕ ДА МЕ ПОСЛЕДВАТЕ В ИНСТАГРАМ

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]