Коректор от следващо поколение – Spring Lady

Spring Lady

Коректор от следващо поколение

Флуидният грим Dior Forever изпрати фон дьо тена в нова ера на дълготрайно съвършенство, комбинирано с грижа за кожата, захранено от кретивната визия на Питър Филипс. Сега Dior създават първия си коректор за лице с 24-часово съвършенство и подсилена грижа, за да подобри всеки тип кожа.

“С еластичната си, разтеглива текстура, превъзходни цветове и безтегловно усещане, което не прави компромис с дълготрайното си покритие, Dior Forever Skin Correct е коректор от ново поколение от Dior, който ще искате да използвате веднага. Всичко в продукта е по-щедро: цветовата гама, флаконът, апликаторът, и множеството различни начини, по които можете да го използвате.“ Питър Филипс.

Като втора кожа Dior Forever Skin Correct моментално коригира кръгове под очите, подпухналост, локално зачервяване и малки несъвършенства, без да има ефект на маска. Водоустойчив и траен, текстурата му се слива с кожата, без да се врязва в бръчките или да подчертава фините линии. Завършекът му остава отвъд безупречен от сутрин до вечер.

Продуктът е пригоден за употреба върху тънката и крехка околоочна зона, както и върху цялото лице. Dior Forever Skin Correct дава на кожата мощни skincare ползи. Ден след ден, кожата е разкрасена.

Обогатен с екстракт от дива теменуга, този коректор осигурява трайна хидратация и спомага за намаляването на фините линии, причинени от дехидратация. Кожата изглежда изпълнена и гладка, околоочната зона е освежена. – Обогатен с шипков екстракт, текстурата на кожата изглежда по-фина. С всяко нанасяне, порите са по-малко изразени

Снабден с обгръщащ и комфортен апликатор, улеснява преливането не само в околоочния контур, но също така и на по-големи участъци или дори и на цялото лице. Използван като коректор или фон дьо тен, за скулптиране и хайлайт, всяка жена може да избере своя собствен метод на нанасяне.

30 цвята за индивидуална корекция Също като флуидните фон дьо тени, Dior Forever Skin Correct се възползва от цветната експертиза на Питър Филипс. 30 цвята – студени, розови и неутрално бежови, заедно с по-топли и маслинени тонове – са разработени, за да дадат прецизна корекция на всеки тен и подтон на кожата, от бледи до тъмни, и да пасне на цветовете на флуидните фон дьо тени Dior Forever.

“Цветовете са специално създадени да паснат перфектно на фон дьо тените Dior Forever.” Питър Филипс.

Вдъхновени от грим техниките на Питър Филипс, нов цвят 00 също беше добавен към линията. Използван самостоятелно или в комбинация, той скулптира околоочната зона. Като база озарява и съживява тена. Може да бъде смесен с други цветове, за да създадете като по поръчка свеж тен.

Dior създават Forever Skin Correct, за да се слива перфектно с флуидните фон дьо тени Forever. Разработен със същия полимер, който допринася за прилепването и еластичността на грима върху кожата, формулите се стопяват заедно в перфектна осмоза. 24-часовата трайност е оптимизирана и грим резултатът достига дори и по-високо безупречно ниво.

Извличайки ползите и от допълнителната грижа за кожата, тенът е по-красив с всяко следващо нанасяне. Идеално хидратирана, текстурата на кожата изглежда перфектно изчистена. Ден след ден, кожата е по-свежа и бистра, разкривайки своята пълна красота и чувственост.

“След като прелеете своя флуиден фон дьо тен Dior Forever, нанесете Dior Forever Skin Correct върху участъците, които изискват допълнителна корекция: кръгове под очите, локални зачервявания, несъвършенства. Нанесете с апликатора и след това прелейте с четка или с пръсти.“ Питър Филипс.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=”17841400750084748″ skin_id=”5997″ feeds_per_page=”9″ caption_words=”25″ cache_unit=”1″ cache_duration=”days” load_more=”0″ links_new_tab=”1″ ]