Най-ефективното премахване на татуировки без белези! - Spring Lady

Spring Lady

Най-ефективното премахване на татуировки без белези!

Познавам страшно много хора, които силно се вълнуват, когато решат да си направят татуировка. Смятат това за специално събитие, което често се оказва обаче с послeдствия за цял живот. Избират модела, вълнуват се на кое място ще е татуса, изтърпяват цялата болка, а после след няколко години им омръзва, не им се струва толкова актуален и тренди. В някой случаи татуировките се оказват неизтриваеми следи за моментното безразсъдство на някой или пък грозен белег за неопитността на татуиста. И при всички тези хора се появява силно желание за премахване на въпросната татуировка.

Сигурна съм, че всеки от вас има поне по един познат, който иска да заличи татус или пък лошо направен микроблейдинг. Ето защо в този пост реших да ви разкажа за най-ефективния и съвременен лазер, който ги премахва на 100%, без да остават никакви белези.

Става въпрос за Pico Sure в Derma Act.

Този лазер е специализиран за премахване на пигментации от всякакъв вид, както и за татуировки и микроблейдинг. Основното му предимство е широкоспектърната работа с най-различни цветове татуировки, като за третирането на всеки цвят се използва отделен накрайник. Най-трудно се повлияват по-светлите тонове от жълто към бежаво и телесно, а най-лесно – черните.

Ефект има още след първата процедура, но за пълното заличаване на татуровката са необходими 3-4 или 5 броя, които се правят през 6-8 седмици. Броят процедури зависи от това как се повлиява татуировката, а това от своя страна е свързано с начина, по който е направена тя, от това дали има ретуш, дали е повтаряна, какви цветове са използвани, дали е махана с друг лазер и т.н.

След всяка процедура, дерматолозите от Derma Act съветват да минат минимум 6 седмици, преди да се направи следващата, за да може организма сам да изхвърли пигментацията, която е разбита с лазера.

Предимството на тази машина е, че пропуска горния слой на кожата и няма изгаряне, което да акумулира белтъците на повърхността. Затова след процедурата няма рани, дълбоки белези и дълъг възстановителен период. Съответно не остават никакви белези.

Друго предимство на Pico Sure технологията e изключително бързата работа на самата машина. Накрайника изпраща импулсите милиони пъти по-бързо в сравнение със стандартния лазер и всъщност освен насоченото действие към самия цвят на пигмента има и една допълнителна ударна вълна, която работя върху самото място, за да разпраши още по-ефективно тази пигментация.

Процедурата е кратка. Само 8 минути бяха необходими за третирането на татуировката, която ви показвам на снимката, а болката не е по-силна от тази при направата на самата татуировка. Както казах по-горе няма никакъв възстановителен период. Единствено се препоръчва след процедурата, мястото да се маже с хидратиращ крем, а ако е на видима част от тялото – да се ползва слънцезащитен.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]