Кейти Пери, Малума и Маруун файв с концерти в Доха през декември. И промоционални цени на самолетните билети, разбира се – Spring Lady

Spring Lady

Кейти Пери, Малума и Маруун файв с концерти в Доха през декември. И промоционални цени на самолетните билети, разбира се

Qatar Airways и Катарският национален съвет по туризъм дадоха началото на Qatar Live – поредица от музикални концерти и фестивали, които ще се проведат в Доха от 4 до 19 декември 2019 г.

Световните суперзвезди Кати Пери, Maroon 5 и Maluma, както и международната музикална легенда Cheb Khaled ще имат концерти в Доха между 13 и 19 декември. Повече информация за конкретните дати и цени на събитията, както и за промоционалната стойност на самолетните билети, можете да откриете на този линк:

https://www.qatarairways.com/bg-bg/offers/qatar-live.html?iid=ALL7362310

За почитателите на електронната музика, Qatar Airways организират за първи път в Катар Daydream Festival на 12 и 20 декември. На 12 декември ще миксират Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Sam Feldt, Matt Sochon и Wankelmut. На 20 декември на фестивала ще се изявят Afrojack, Lost Frequency, Mark Knight, Steff Da Campo и Matt Sochon.

Leave a Reply
*
*
*

Instagram