Направете кожата си щастлива - Spring Lady

Spring Lady

Направете кожата си щастлива

През целия си съзнателен живот съм се стремяла да давам най-доброто за здравето и перфектното състояние на кожата си. Тя е символ на начина ми на живот, храненето ми, козметиката, която използвам и грижата, която полагам. Кожата е отражение и на много други фактори, които й влияят негативно, като слънчевите лъчи, замърсяването в градовете и стресът, от който за съжаление трудно мога да избягам.

Обожавам слънцето и топлината, която носят неговите лъчи и признавам, че нанасянето на сънцезащитен крем не винаги е било мой приоритет. Ето защо след 30 годишна възраст по лицето ми започна появата на фини линии и първите малки бръчици. Това е съвсем нормално, предвид факта, че с годините все повече започват да се изчерпват онези компоненти, които са я правели нежна и гладка. Намаляват количествата на хиалуроновата киселина и синтеза на колаген, вредните влияния се засилват с всяка изминала година, а на дневен ред идва темата за бръчките.

Знаете ли, че изследвани в дълбочина, бръчките могат да бъдат разделени на четири вида: фини линии, мимически бръчки, бръчки, причинени от гравитацията и бръчки, причинени от фотостареенето. Казвайки всичко това, всяка от нас би трябвало да си даде сметка за козметиката, която използва. Хубаво е да наблегнем на такава, съдържаща хиалуронова киселина и съставки стимулиращи синтеза на колаген. А аз мога само да се радвам, че козметологията напредва уверено в усъвършенстването на продуктите, които опонират на вредните влияния и даряват кожата с това, което й е необходимо.

Тази година, лаборатории LIERAC, вдъхновени от последните проучвания в областта на противостареещата грижа, създадоха серията CICA-FILLER. Тя е съставена от 3 продукта с много фини консистенции и нежен плодово-флорален аромат:

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ПРОТИВОСТАРЕЕЩ СЕРУМ

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ПРОТИВОСТАРЕЕЩ ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ПРОТИВОСТАРЕЕЩ КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КЪМ СУХА КОЖА

CICA-FILLER е първата серия, която запълва всичките 4 типа бръчки. Ефективността на продуктите, разбира се се основава на ключовите съставки в тях, а именно:

  • Бакухиол Про-колаген. Това е активна съставка от ново поколение която е по-ефективна дори от ретинола при синтеза на колаген, но за разлика от него няма никакви странични ефекти;
  • Комплекс от бръшлян-хвощ-шапиче, който е традиционен активен комплекс на LIERAC с неповторим ефект върху еластичността на кожата;
  • Хиалу-3 концентрат – активна съставка, също запазена марка на LIERAC с три различни действия върху кожата: изглаждащо, запълващо и подхранващо действие;
  • Ботулиноподобен хексапептид, който ограничава свиването на мускулите, причиняващи експресивните бръчки.

 

Ефектът върху кожата е мигновен и видим веднага след първото нанасяне, а с течение на времето само се засилва, за да я прави все по-щастлива.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]