Mercedes-Benz Star Experience отново гостува на страната ни – Spring Lady

Spring Lady

Mercedes-Benz Star Experience отново гостува на страната ни

Миналата седмица имах удоволствието да присъствам на последната спирка за 2019 г. от турнето на Mercedes-Benz Driving Events в централна и източна Европа.

  

След повече от месец и половина по европейските пътища Mercedes-Benz Star Experience приключи годината с тридневно събитие на летище Лесново близо до София. Екипът инструктори на Daimler отново бе приготвил интересна програма, като през 2019 г. акцент бяха офроуд автомобилите и вановете. Несъмнено демонстрацията на моделната гама на AMG остава най-атрактивната част, но все повече интерес предизвикват интелигентните системи и асистенти за сигурност на Mercedes-Benz.

Традиционно Star Experience стартира с програма за медиите, а едни от най-интересните автомобили, които взеха участие са Mercedes-AMG GT 63S 4-Door Coupe, Mercedes-AMG C 63S и Mercedes-Benz G 500. Новият GLS също за първи път в България бе на разположение за тестово шофиране, а един от най-интересните автомобили бе 4х4 версията на Sprinter. Събитието бе насочено и към клиентите, на които предстои първа покупка на модел от гамата на марката.

Автомобили, които взеха участие в събитието:

– A-Class Limousine

– A 35 AMG

– C 43 AMG

– C 63 AMG

– E-Class

– E-Class Hybrid

– E 53 AMG

– CLS

– GT 63 4-Door Coupe

– S-Class

– GLC SUV

– GLE

– GLS

– G-Class

– X-Class

– V-Class

– Sprinter

Експонати:

– A-Class

– A-Class Limousine

– B-Class

– C-Class

– C-Class Coupe

– GT R Roadster

– GT 63 4-Door Coupe

– V-Class Marco Polo

– V-Class

– Vito

– Sprinter

– Actros

 

Снимки: Деян Йорданов

Leave a Reply
*
*
*

Instagram