Безплатни профилактични прегледи с Braster Pro на 29-ти септември - Spring Lady

Spring Lady

Безплатни профилактични прегледи с Braster Pro на 29-ти септември

Ракът на гърдата е сред най-разпространените болести на нашето съвремие. В България всяка година около 4000 са диагностицираните жени с рак на гърдата. Шокираща цифра, нали? Хваната навреме чрез профилактичен преглед, обаче, болестта е лечима.

Ето защо на 29-ти септември, точно в навечерието на октомври, месецът, който в цял свят е посветен на борбата с рака на гърдата, български звезди, сред които Нели Рангелова, Есил Дюран и Диана Димитрова ще популяризират превенцията, участвайки в най-голямото спортно благотворително събитие за каузата Race for the Cure. Маратонът е достъпен за всички желаещи, ще включва 5 км бягане и 2 км ходене и ще се случва паралелно в 16 европейски столици, сред които Рим, Брюксел, Прага, Загреб и Атина. Мястото е Южен парк, паметника с гълъбите, а началния час 10.00 ч.

Целта на маратона е да насочи вниманието към профилактичните прегледи като превенция. Ето защо на входа на събитието ще има организирана шатра, в която ще се извършват безплатни прегледи на всички желаещи с Braster Pro, най-съвременният уред за ранна диагностика на рака на гърдата.

Не мисля, че е нужно да обяснявам важността на присъствието на повече жени точно на 29 септември. Тази кауза е едно от най-смислените събития, които се провеждат в България. Именно там ще можем да научим много повече за превенцията, самата болест и лечението й. А най-хубавото е ,че ще можем да се консултираме и прегледаме безплатно, ако още не сме го направили.

А аз ще ви споделя двете основни причини, заради които лично бих отишла:

1. Каузата е наистина хубава. Всички жени трябва да се подкрепяме, да споделяме и комукираме една с друга темата за превенцията на рака на гърдата, защото в България за съжаление все още не е достатъчно популярна. В тази диагноза има наследственост и е изключително важно хората с подобна здравословна история в рода да се преглеждат редовно!

2. Ще мога да си направя преглед с Braster Pro, най-иновативния уред за ранна диагностика на рака на гърдата в България и то безплатно! Технологията на Braster позволява да бъдат откривани злокачествени изменения в млечната жлеза още в най-ранен стадий на развитие с размер от едва 3 мм, когато все още са невидими за ултразвука. Уредът е подходящ за жени на всяка възраст, с всякакъв размер и структура на гърдите, както и за дами с гръдни импланти. Прегледът с Braster е безболезнен и напълно безвреден. При него няма облъчване, което позволява да бъдат правени прегледи няколко пъти в годината.

Физическата активност е здраве, а забавлението е в основата на добрия живот. Не е нужно да си фитнес маниак, за да се включиш в тази кауза, важното е да имаш сърце и да покажеш съпричастност. Ако покрай този маратон успеем да накараме дори малка група жени да отиде на лекар за профилактичен преглед, ще бъде голяма победа!

Ако искате да прочетете повече за технологията на Braster Pro, можете да го направите като кликнете ТУК. А за да разберете как точно протича самия преглед, кликнете ТУК.

А тук ви давам пълен списък с медицинските заведения, където можете да отидете и да се прегледате с Braster Pro, извън горепосочената инициатива.

МЦ “Майчин дом”, София

ДКЦ 5 “Света Екатерина”, Варна

МБАЛ “Д-р Братан Шукеров”, Смолян

МЦ Първа АГ “Света София”, София

Пловдив, проф. д-р Петър Петров

МЦ “Авицена”, Кърджали

Българска Асоциация на професионалистите по здравни грижи /БАПЗГ/, София

МЦ “Лора”, София

МЦ “Д-р Г. В. Миркович” ЕООД, Сливен

Медицински Институт на МВР, София

УМБАЛ “Проф. Д-р Стоян Киркович”, Стара Загора

ДКЦ 11, София

Център за грижа за пациенти с онкологични заболявания “Дара Хелп”, София

Детокс център, София, кв. Павлово, ул. „Купените” 10

УМБАЛ Света Марина, Плевен

Гермомед, София, д-р Васил Маргаритов

„Семейно планиране”, м.с. Даниела Дикова

Клиники „Щерев”

УМБАЛ „Св. Иван Рилски”

ДКЦ 30, София

ДКЦ 20, София

„Ева Виталис”, д-р Николай Николов, София

ЕТ “Д-р Антоанет Топчиян- АИПСМП- АГ“, Асеновград, Д-р Антоанет Топчиян

МЦ „д-р Абаджиев”, Д-р Емил Абаджиев, Търговище

ДКЦ 1 Велико Търново

ИПСМП „д-р Неделчо Тотев 2018″ ЕООД,, д-р Неделчо Тотев, Чирпан

Д-р Емилия Груева, Русе

Ралица Генчева, Враца

 

 

Фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД е официален представител на полската компания Braster, разработваща иновативни технологии за термографско изследване за рак на гърдата въз основа на контактната термография и термодермалния ефект.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]