Тенденции при косите есен-зима - Spring Lady

Spring Lady

Тенденции при косите есен-зима

Inspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите за есен/зима 2019/20. Традиционно колекцията е разработена в България от артистичния екип на марката и предлага салонни интерпретации на водещи цвят, форма и дължина. Визажистите на Inspire тази есен и зима работят основно в средните дължини на косата, като формата е предимно класическа, но с интересни препратки към ретро къдриците и по-ясното рамкиране на лицето. Цветовете варират от магическо прасковено-медно с нежни коралови нюанси, през студен и техничен балеаж в кестен и млечен шоколад до луксозно пясъчно русо  с платинен финал.

#1 Тренд: CORAL интерпретация

Коафьорите на Inspire разтварят цвета на Pantone за 2019 LIVING CORAL в нежността на прасковените отблясъци и изящността на медта. Трептящият и в същото време мек оттенък, комбинира контрастно топлина и хладни нюанси, младежка свежест и изтънчена одухотвореност, за да подчертае динамиката на постоянно променящата се среда.  Опушено-металическият оттенък по дължините дава дълъг финал и зрялост на цвета. Подстригването е във форма на класическо каре, а сталингът подчертава скулите с ефектни ретро къдрици.

#2 тренд: NUDE Brown Ombre

Студените нюанси отново са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен и млечен шоколад плюс прецизно преливащи дължини в платинено сиво и графит с леден оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на  Inspire – color design, която дава възможност за адаптация на цвета спрямо всяка индивидуална коса. Визажистите на марката акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

#3 тренд NATURAL / Expensive-Looking Blonde

Русите цветове никога не излизат от мода, но тази есен се завръщат, загърнати в скъпоструващо палто от японска коприна. Цветовете са плътни и безкомпромисни, създадени в студената гама на пясъчно русо, платина, бежаво, опалово сиво и перла. Деликатно внесената релефност в цвета с прецизна техника на оцветяване color design придава изискан и скъпо изглеждащ ефект. Кичурите започват на милиметри от корена, което е обратната тенденция на дълбокия корен и се налага вече няколко сезона сред цветовете. Професионалните умения никога не са били толкова важни колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия. Точната комбинация между динамичността и приглушеността на оттенъка го прави перфектен за всеки тип кожа.

Коса: Creative Team Inspire за салони Inspire

Фотограф: Катрин Христова

Грим: Ивана Димитрова за Make up- Ivana Dimitrova

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]