Идол ли е малката бяла рокля? - Spring Lady

Spring Lady

Идол ли е малката бяла рокля?

Лека, елегантна и свежа. Толкова семпла и същевременоо вечна, със статут на едно от най-женствените проявления в дамския гардероб. Това е малката бяла рокля, която избрах да нося на официалната премиера на най-новият аромат нa Lancôme – Idole. Като оставя настрана факта, че е перфектна основа за ярки и изпъкващи бижута, съм сигурна, че ще получи подобаващо внимание и тази есен и бще бъде призната като задължителен артикул за една елегантна и ненатрапваща визия.
  

Аз избрах да я комбинирам с бели обувки на платформа и елегантна розова чанта, защото дрес кодът на събитието беше бяло и розово. А аз изцяло се припознах в концепцията на аромата, който е за тези, които не се страхуват да имат големи мечти. Новото поколение на жените завоеватели. Силен. Прям. Изпълнен с мощ. За лидерите на утрешния ден, които се стремят да достигнат нови висоти и да открият нови хоризонти. За новите идоли, които проправят път на другите.

НОТКИ:

1. Роза Мощен пристрастяващ изчистен акорд. В сърцето на аромата е най-благородната и емблематична съставка на парфюмите, розата.

2. Жасмин Жасминът е едно от най-чистите и деликатни цветя в парфюмерията. В Idôle, маслото от жасмин абсолю придружава нотките на роза, разкривайки нежна и поглъщаща мекота. Флоралната сърцевина оформя ореола на Idôle, лек парфюм, който разпръсква навсякъде около себе си сияние и чувственост.

3. Бял шипър Изобилието на свежи и сияйни листеца разбулва изящния шипър. Осъвременен в съчетание с мускус, белият шипър превръща Idôle в изключителен траен аромат. Чистото и сияйно пристрастряване. Idôle дава въможност на всяка жена да разкрие своя блясък.

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]