ПИКАНТЕН, ЧУВСТВЕН, ДЪРЗЪК - Spring Lady

Spring Lady

ПИКАНТЕН, ЧУВСТВЕН, ДЪРЗЪК

Миналата седмица, имах удоволствието да присъствам на официалното представяне за България на най-новия Twilly Eau poivrée на Hermès. Аромат, в който се влюбих от пръв поглед и определено  прикова вниманието ми, а съм сигурна, че същото ще се случи и с вас. Това е парфюм за модерните градски момичета, експлозивни, динамични, радостни и осовбодени. Тези като мен, които харесват кожата им да е парфюмирана с пикантен, чувствен и дързък парфюм. Тези, които  момичета преминават забързано, като вихрушка, носеща закачливи и подправъчни нотки, които винаги оставят руменина по страните им.

Twilly Eau poivrée, новото творение на Кристин Нажел за Hermès, преминава от кожата в ума, пъстър и открит. Той придава блясък в очите и предизвиква сетивата. невероятната му чувственост се оформя от трите му нови съставки: живителната и наситена топлина на розовия пипер, младежката свежест на нежна столистна роза и завладяващото очарование на пачули.

В наситено розово, той „носи“ около врата си новата копринена връзка, като дяволито намигване и знак за силната връзка с Hermès.

Можете да го откриете на рафта от 26ти август, ексклузивно в Douglas & beauty|zone.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]