Малък курорт на Малдивите бе обявен за най-добър нов луксозен хотел за 2019-та - Spring Lady

Spring Lady

Малък курорт на Малдивите бе обявен за най-добър нов луксозен хотел за 2019-та

Kudadoo Maldives Private Island, отворил врати на 26 декември 2018-та година, бе обявен от Luxury Travel Intelligence за най-добрия нов луксозен хотел, който трябва да посетим през 2019 г. Разполага с 15 резиденции (бунгала) с една или две спални, като всичките са позиционирани над водата и в случай, че гледката към безкрайната океанска шир не е достатъчна, всяко бунгало разполага и с огромен басейн.

Хотелът е част от нарастващата тенденция на екологосъобразен туризъм: соларните батерии, разположени върху наклонения покрив на курорта генерират достатъчно енергия, която да обслужва 50 гости и 100 души персонал във всеки един момент. Освен това всички сгради са изработени от естествено дърво и в целия курорт е забранена употребата на пластмасови изделия и сламки.

Kudadoo Maldives е adults only. Т.е. гостите на хотела трябва да са над 15 години. Допускат се и деца под тази възраст, но само при положение че курортът бъде нает изцяло.

Новото ми любимо място в София

Гостите на комплекса летят до Malé International Airport, а за да се озоват в луксозната обстановка на курорта, ги очаква 40-минутно пътуване с частен хидроплан.

В Kudadoo има бар, а ресторантът разчита почти изцяло на морска храна.

Цените пък започват от 3400 евро за една нощ в резиденция с една спалня 🙂

Различният Тайланд: Чианг Май

Източник снимки: Kudadoo

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Патая, градът към който няма как да останеш безраличен

Travel goals: При жените жирафи

Travel goals: Доха, която спечели сърцето ми

10+1 любопитни факта за Световно по футбол в Катар през 2022 г.

Travel goals: Сребърният храм

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]