10-те най-приказни места, които да посетим по Коледа тази година (част II) - Spring Lady

Spring Lady

10-те най-приказни места, които да посетим по Коледа тази година (част II)

И така, след като преди няколко дни ви споделих една част от приказните градчета, които да посетим тази година по Коледа, днес ви предоставям обещаната втора доза от тях.

Strasbourg, Страсбург

Градът е домакин на най-стария коледен пазар във Франция. Простира се в самия център, а освен традиционните сладкиши, греяно вино и понички, търговците предлагат оригинални подаръци и орнаменти за декорирарне на коледната елха. Коледната атмосфера в Страсбург е уникална. Магията започва в късния следобед, когато слънцето залязва и  фасадите на сградите се огряват от хиляди лампички, а улиците се изпълват с хора, аромат на канела и подправки, а от църквите се носят коледни песни.

   

Снимки: voyageblond

ПОД ЕЛХАТА: МОЯТ КОЛЕДЕН ШОПИНГ СПИСЪК

 

Cologne, Germany. Кьолн, Германия

Кьолн се гордее с осем различни коледни пазара от двете страни на река Рейн. Предлагайки всякакви щандове, това е идеалното място да вземете красиви подаръци за всички.

МОЯТ УИКЕНД ГРАДСКИ МАРШРУТ

 

Quebec, Canada. Квебек, Канада.

Светлини, декорации и сняг създават уникална за Стария Квебек Коледна обстановка. Нищо чудно, че CNN класира Квебек Сити сред топ 15 дестинации в света за прекарване на празниците!

Quebec, Canada.

Quebec, Canada.

Публикувахте от I LOVE THE WORLD в Неделя, 2 декември 2018 г.

 

Zurich, Switzerland. Цюрих, Швейцария

Калдъръмените улички, планините от шоколад и очарователното коледно дърво на Werdmuhleplatz, поставят Цюрих сред най-желаните от мен места за празнуване на Коледа.

 

  

 

Copenhagen, Denmark. Копенхаген, Дания

Коледата в Копенхаген въплъщава идеята за семеен уют, а приветливите пазари и заведенията по това време на годината, предлагат традиционни датски ястия и слдакиши.

  

Снимки: Instagram

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Моят уикенд градски маршрут

Днес споделям 16 неща за мен

Моята интерпретация на леопардов принт

Поверително от сака ми за тренировки

Петък вечер по софийски

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]