Елза Хоск ще носи сутиенът за 1 млн. долара на Victoria's secret - Spring Lady

Spring Lady

Елза Хоск ще носи сутиенът за 1 млн. долара на Victoria’s secret

Тази година честта да носи Fantazy Bra или „сутиенът на мечтите“ се пада на Елза Хоск. Тя е англелът, който беше избран от Victoria’s Secret и ще дефилира на шоуто на марката, носейки скъпоценния диамантен сутиен. За изработката му са били необходими 930 часа. Той е направен от 2,100 диаманта, изработени в лабораторията на Atelier Swarovski, а стойността му възлиза на 1 млн. долара.

Шведският модел стана част от ангелите на Victoria’s Secret през 2014 г. През 2016 г. тя откри шоуто в Париж, а през 2017 г. облече визита на Swarovski за ревюто в Шанхай. Скоро тя ще може да се похвали, че е била на всички почетни места в програмата на Victoria’s Secret, защото тази година ще върви по подиума във величествения Fantasy Bra.

Добрата новина за всички нас е, че тази година сутиенът на мечтите може да стане реалност за много хора. Подобен модел, украсен с кристали ще се предлага от Victoria’s secret на цена от 250 долара и ще бъде наличен от 29 ноември.

 

 

 

 

Снимки: Instagram Victoria’s Secret.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Петък вечер по софийски

Стилна визия в животински принт

Коженото яке и 30 идеи как да го носим

Бялата риза и 20 идеи как да я носим

3 градски находки от изминалата седмица

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]