Макси роклята и няколко идеи как да я носим - Spring Lady

Spring Lady

Макси роклята и няколко идеи как да я носим

Лятото, както на повечето хора, е моят любим сезон. Това е и периодът, в който мислите ми са насочени към плажове, коктейли, бански, къси поли, шорти и разголени потници. Когато обаче ежедневието ни минава предимно в големия град възникват различни поводи, за които всяка от нас е добре да има по едно – две или няколко по-елегантни решения в гардероба си. Фееричната и цветна макси рокля е абсолютния must have според мен. Подходяща е за излизане с приятели, вечери, официални поводи. В зависимост от дрес кодът на работното място може да бъде и чудесно решение за офисно облекло. В макси роклята е прохладно, изглеждаме женствено и премерено секси. И повярвайте ми, всички на улицата ще се обръщат след вас!

Най-хубавото е, че макси роклите се съчетават еднакво добре с кецове, ниски сандали или платформи. Също така прекрасно се комбинират с блейзър, пуловер и яке от деним в по-хладните летни дни, пролетта и ранната есен.

Ще ви дам няколко съвета, ако решите да кажете „да“ на макси роклята:

Ако предпочитате като мен флорален или животински принт, заложете само на малка семпла чантичка и слънчеви очила. Роклята в тези десени е достатъчно впечатляваща и допълнителните аксесоари ще направят визията ви прекалено шарманта.

 

 

 

Изберете модел с класически силует в неутрални цветове като бяло, черно, сиво, телесно или райе, а след това надградете визията с атрактивни аксесоари. Хубавото на дългата рокля е, че можете да я надградите с тениска или изрязан потни в горната част.

Задължително подберете качествена материя от естествени тъкани. Така роклята ще пада по-тежко и красиво около силуета ви.

Ако изберете рокля с много широка долна част, заложете на вталена горна. Ако е дълга до земята – покажете раменете и деколтето.

А ето още няколко интересни визии, които открих в Pinterest и от които можете да почерпите вдъхновение:

 

 

 

 

 

Макси роклите прекрасно се комбинират с блейзър, пуловер и яке от деним в по-хладните летни дни, пролетта и ранната есен

 

 

Ако изберете рокля с флорален мотив, заложете само на малка семпла чантичка и слънчеви очила.

Снимки: личен архив и Pinterest.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady

 

5 неща, които си купих през изминалата седмица

Лятото принадлежи на белия деним. 20 идеи как да го носим

Любимата ми домашна морковена торта с маскарпоне

9 интересни факта за Фонтана Треви, които може би не знаете

31 летни визии за месец юли

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]